![]() |
ßütün Forumu ßekliyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
ßütün Forumu ßekliyorum~~Arkadasşlar yazdığım ßütün metni okumanızı rica ediyorum önce sizDen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi size soruyorum ßiz Türkler ayrıca Müslümanlardan neden ßu kadar nefret ediliyor ? Kendimizi yanlış mı tanıtıyoruz? Müslümanlığın güzel taraflarını neden ßizden ßaşkası ßilmediğinden mi yoksa Dünyaya yanlış tanıtıldığımızdan ötürü mü ? ßunları hakedicek ne yaptık acaßa diye kendime sorduğum zaman :S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
davut
|
![]() bizim imanımız ve dinimiz onları rahatsız ediyor ve türkler dünyadaki hangi millet tarafından seviliyor kimse sevmiyor açıkçası sebep ne sebep türksüz zamanında cihan hakimi olmussun geçmişinde osmanlı çanakkale sakarya ve bunun gibi bir çok önemli olay var ve bu olayların hep uçları onlara dokunmuş zamanında bu yüzden türkleri sevmiyorlar birde hem türk hem de müslüman oldunmu işte bu onlar için çok kötü bir durum birde demişsin ki işte eylemleri yapanlar filan müslümanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ßağımsızlığı için çarpışan ülkelerden de ßahsetmişssin o ayrı ßi konudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
puslu
|
![]() Benim düşünceme göre olumsuz sebep onların çıkarlarından kaynaklanıyor ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() Yani sadece gelir etken görünüyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
[KAPLAN]
|
![]() Bizi sevmesinler de, ne yapsınlar ! Tüm Dünya'ya hükmeden , müslümanlığında lideri biz, Türkler değil miydik ( Gerçi hala daha müslümanlığın lideri konumundayız ) ?! Bu arada RaHaTSiZ kardeşim, o kişinin Türkiye'yi bilmesi bi yönden güzel, çünkü emin olun Amerika'da yaşayanların çoğu Türkiye'yi bilmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() " I love ice-cream but I detest yogurt ![]() Türkçe anlamı: Dondurma severim, fakat yoğurttan iğrenirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bize duyalan nefreti, bizler hoşgörü abidesi diziler yaparak karşılık veriyoruz ![]() ![]() Müslüman , artık terörü simgeliyor ! Neden ? Çünkü Amerika öyle istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarım alanlarımızın yabancı şirketlere satıldığını biliyor musunuz arkadaşlar ?! Dışardan bir ses: " Eee onlarda tarım yapacak sonuçta " ![]() ![]() ![]() ![]() Tarihimiz bu kadar duyarsız bir millet daha önce görmemiştir, emin olun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ortalık sahte solcular, sahte sağcılar, sahte Atatürkçü'ler, sahte milliyetçiler, sahte dinciler ve dahası ile dolu ![]() ![]() ![]() ![]() Son olarak; duyduklarımızla, gördüklerimizle yetinmemeliyiz ![]() ![]() ![]() RaHaTSiZ kardeşime, açtığı konuyla beraber ; gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~KAPLAN asıl ßen teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
[KAPLAN]
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışsınız, teşekkürler ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gözyaşı
|
![]() Ülkemizi bölmeye çalışıyorlar ne yaparlarsa yapsınlar bizim askeriyemiz güçlü ve madenlerimizde var bunları kullanmamız için tehdit ediyorlar bizim büyümemiz için rahatsız güzel konuya değinmişin teşekkürler gerçeklerden kaçmamak lazım
|