Kopya Yöntemleri |
03-31-2007 | #1 |
mate
|
Kopya YöntemleriArkadaşlar sanırım hepinizin kopya maceraları vardır
Haydi nasıl kopya çektiğimizi kopya anılarımızı anlatalım |
03-31-2007 | #2 |
virüs
|
ben anlatmayayım isterseniz daha dün yakalandım:( biraz abartmışım sanırım hem defteri hem kitabı açıp ilk ve umarım son olur |
03-31-2007 | #3 |
ctn_86
|
kopya maceraları deyince aklıma ilk kopyam gelioortaokulda güzel konuşma ve yazmadersinin sınavındaydıçok özenmiştim kopya çekeceğim diyeneyse kitabı açtım yazdım ama surat ifademi tahmin edebiliorum :):):) neyse sınavdan çıktım cvplara bi bakayım dedimacemilik işte hep yanlış şeyleri yazmışımböölece kitaptan bakıpta yanlış yazan ilk benim herhaldebide cümleleri hiç değiştirmden olduğu gibi yazmıştım :) |
03-31-2007 | #5 |
J_TERRY
|
yinede en güzeli teknolojı bırısı onceden sınavı bıtırır dısarda soruların cvp bakar sana msj atar sen de 100 alırsın
03-31-2007 | #6 |
90burcu
|
telefona yazıoruz sonra çok rahatça çekioruzolmadı mı kağıtlara yazarız bazı derslerde de arkamdaki arkımla soruları paylaşırız ve kağıt-defter-kitapdan buluruz soruların cevabını ööle yaparızama nedense arkamdaki kız hep başka şeylerin cevabını yazaryazılıya girmeden önce de hep " doğru yap şu sorulrı" derim:) |
03-31-2007 | #7 |
J_TERRY
|
sınıfın arkasına haı iplı pet bardaklara bağlarsın ses gelırya o tesısatı cekersın en arkadakıler onun onundekılerıde gosterırı |
Cevap : Kopya Yöntemleri |
01-19-2008 | #8 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Kopya Yöntemleriben eteğimin altına koyyom :D:D:D |
Cevap : Kopya Yöntemleri |
01-20-2008 | #9 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Kopya YöntemleriEğer Sınıf Adına Çok Önemli bir Sınavsa sınav sırasın da iyi ROL YAPABİLEN bi ark 2-3 olmadı 4-5 dakkalıgına bayılır tabe oluşan kargaşada da ::DD |
|