Bu Sorunun Cevabını Bilen Bir Kişi Var Mı? |
08-24-2011 | #1 |
VANDETTA
|
Bu Sorunun Cevabını Bilen Bir Kişi Var Mı?İddiaya göre,bir kör bir sağır (nasıl gitmişseler oraya) ıssız bir adada mahsur kalmışlar,soruda şu;dilsiz sağırın öldüğünü köre nasıl anlatacak?
08-25-2011 | #2 |
KRDNZ
|
Cevap : Bu Sorunun Cevabını Bilen Bir Kişi Var Mı?Dilsiz adanın yerlisi mi:) |
Cevap : Bu Sorunun Cevabını Bilen Bir Kişi Var Mı? |
08-27-2011 | #3 |
Aragorn561
|
Cevap : Bu Sorunun Cevabını Bilen Bir Kişi Var Mı?daha önce bunu soran biri olmuştu bende şöyle düşünmüştüm;"Dilsiz,körün elini önce kendi kalbine koyar;sonra da sağırın kalbinin olduğu yere koyar" idi kör atan ve atmayan kalplerden sağırın öldüğünü anlaması gerekir bence tabi
08-27-2011 | #4 | |
VANDETTA
|
Cevap : Bu Sorunun Cevabını Bilen Bir Kişi Var Mı?Alıntı:
Bende soruya; Dilsizler sağır oldukları için konuşamazlar,yani sağırla dilsiz aynı kişi,bu durumda ölen zaten dilsizdir ve kör kocaaa adada tek başına kalmıştır dedim ama kabul ettiremedim Sanırım vatandaşın biri kuyuya taş attı çıkarması bize kaldı:) KRDNZ dilsiz adanın yerlisi mi derken onu yamyamlıkla itham etmiyorsun değilmi:) |
|
Cevap : Bu Sorunun Cevabını Bilen Bir Kişi Var Mı? |
10-01-2013 | #5 |
KRDNZ
|
Cevap : Bu Sorunun Cevabını Bilen Bir Kişi Var Mı?Biraz geç fark ettim galiba soruyu:D Kast ettiğim şeu şu:" İddiaya göre,bir kör bir sağır ıssız bir adada mahsur kalmışlar," Dilsiz yokmuş ya sonradan çıktığına göre ortaya olsa olsa adanın yerlisi olabilir yani:) |
|