Arabaların Gizli İsimleri:) |
03-21-2007 | #1 |
angelesdream
|
Arabaların Gizli İsimleri:)>>> >Arabaların İsimlerinin Gizli Anlamları >>> > >>> >Birçok insanın hayalidir araba Özellikle de yabancı spor >>>arabalar >>>Hiç >>> >düşündünüz mü peki arabaların isimlerinin anlamları nedir? >>> > >>> >AUDI: Another Ugly Deutsche Invention (Bir başka çirkin alman >>>icadı) >>> > >>> >BMW: Brings Me Women (Bana Kadınları Getir) >>> > >>> >FIAT: Failure in Italian Automotive Technology (İtalyan otomotiv >>> >teknolojinin hatası) >>> > >>> >FORD: Fast Only Rolling Downhill (Sadece yokuş aşaı sürerken >>>hızlı) >>> > >>> >HYUNDAI: Hope You Understand Nothing's Driveable And >>>Inexpensive >>>(umarım >>> >hiç bir şeyin hem iyi sürülebilir olup hem de ucuz olmadığını >>> >anlamışsındır) >>> > >>> >SUBARU: Screwed Up Beyond All Repair Usually (Sürekli tamirat) >>> > >>> >VOLVO: Very Odd Looking Vehicular Object (Çok garip görünen >>>arabamsı >>>araç) >>> > >>> >PORSCHE: Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything >>>(Zengin >>>şımarık >>> >çocukların herşeyi olduğunun ispatı) ALINTIDIR |
03-21-2007 | #2 |
rebellious23
|
BMW: Brings Me Women (Bana Kadınları Getir) benim favorim ilerde alacam zaten kafaya koydum emeğine sağlık |
|