![]() |
Ay Yıldıza Sarılanlar - Şehitlerimiz!... |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
Ay Yıldıza Sarılanlar - Şehitlerimiz!...Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir Hilal uğruna Ya Rabb, ne güneşler batıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bu akşam yıldızlar sararmış gibi Tepeler titreşir hava kış gibi Bir dağın sırtında dağ varmış gibi Omuzlamış bir Mehmed'i Mehmedim Can askerim ![]() Uyurken seyrettiğim, o yatak boş şimdi ![]() ![]() ![]() Uzaklardan kokun gelmez oldu, asker oğul ![]() ![]() ![]() Gözpınarım dolu dolu, baba yüreğim incindi, Kirpiklerin arasından sel akar asker oğul ![]() ![]() ![]() ![]() Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber Sana ağûşunu açmış duruyor Peygamber ![]() Gayri anlatılmaz bu savaş bence, Dağ,taş konuşmuştu kendi dilince; "hücum"diye bir ses duydum ilk önce, Sonra "Allah Allah" dedi Mehmedim ![]() ![]() ![]() ![]() Bu öyle bir iman öyle cehid ki, Secde eder cümle canlı ve bitki, Bir temmuz akşamı Allah şahit ki, Şaha kalkmış vatan idi Mehmedim ![]() ![]() ![]() ![]() Bulanık akan sel suyu durulur mu Türk Askeri, arkadan vurulur mu Güzelleri sevenler, hiç yorulur mu Şehitlerden hiç hesap sorulur mu ![]() Babam vardı bir ağlamayan Yakışmaz bana yakışmaz diyordu Annem bir köşede yüregine indiriyordu göz yaşlarını Bir şey olmuşu ama kimse bana birşey demiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Nerede bir asker görsem abim diyesim geliyor Ne zaman seni düşünsem ağlayasım geliyor Abi dedikleri can olsa gerekmiş Ağlamak kar etmiyor özlem yanında kar kalıyor ![]() ![]() ![]() Yazık olsun uygar denen bu çağa Nice yiğitleri kardı toprağa Mehmed'ime kurşun sıkan alçağa Yumruğumu sıktım, sıktım ağladım ![]() ![]() Çırpınırdın karadeniz Bakıp Türk'ün bayrağına Ah ölmeden bir görseydim Düşebilsem ayağına ![]() Dün gece uğurladım seni, Vatana asker ettim ![]() Cama dayalı başın, Ağlayamadan bakışın, Yüreğimi dağlayışın, Gözlerimden gitmiyor ![]() ![]() Şahlanan ata dizgin vurulur mu Coşan asker önünde durulur mu Vatansız bu dünyada durulur mu Şehitlerden hiç hesap sorulur mu ![]() Bir boyda dizilmişler,hepsinde ay-yıldız var, Hizaya girmiş gibi,bu gün de ayaktalar! ![]() ![]() ![]() Şehit Mehmedimin son sözü Allah Allah oluyor, Elinde solmuş bir fotoğraf yüzü gül gibi soluyor, Ey kahpeler, bu şeni dünya sizlere de kalmıyor, Kahpeler kahpece vuruyor Mehmet şehit oluyor ![]() ![]() Cepheden Cennet'e gider kutlu bir yol, Ilık ılık eser, şehit kokulu yel, Başını göğsünü, delmiş bir şarapnel, Şehitlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani asker ağlamaz diyorlardı, İşte ağlıyor, Hani asker sevmez diyorlardı yarim aklımdan çıkmıyor, Hani asker ölmez diyorlardı baksana Azrail'in elinde ismim yazıyor ![]() ![]() Minarelerde sabah ezanı okunurken Kan kusuyor kalleş düşman ateş ederken Allahu ekber der gazi şehit yere düşerken Tarih yazdı gazilerle birlikte şehitler ![]() Ablası, okşuyor mezar taşını Anası, kokluyor kabir taşını Baba, akıtıyor gözün yaşını Kan akıyor gözlerinden Hüseyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() allah annelerimize sabır versin nede olsa canından bir parcası oğlunu kaybediyor kaliteli bir paylaşım olmuş sağol virüs
|