Trabzon Zirveye Bir Adım Daha Yaklaştı |
11-01-2010 | #1 |
VANDETTA
|
Trabzon Zirveye Bir Adım Daha YaklaştıSüper Lig'de Bursaspor'u takibini sürdüren Trabzonspor, peş peşe 4 galibiyetine uzandı Bu sezon deplasmanda ilk kez kalesinde gol gören Karadeniz Fırtınası; Konyaspor karşısında geriye düşmesine rağmen Umut ve Egemen'le kazandı; liderin puan kaybettiği haftada zirveye bir adım daha yaklaştı: 1-2 -NOTLAR- Konyasporlu taraftarlar, maraton tribünün üstünde ''Güçlü Türk Halkını ve Çevik Kuvvetimizi Hiçbir Güç Yıkamaz'' yazılı dev bir pankart açıp ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' ve ''Polise uzanan eller kırılsın'' şeklinde sloganlar atarak dün İstanbul'da gerçekleşen saldırıya tepki gösterdi Maçın son dakikalarında Konyasporlu taraftarlar yönetim ve Ziya Doğan'a tepki gösterdi İLK YARIDAN DAKİKALAR 4 dakikada Jaja'nın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Orkun, topu güçlükle kornere çeldi 10 dakikada Jaja'nın ara pasında topla buluşan Burak, kaleciyle karşı karşıya kaldı Bu futbolcunun sert şutunda kaleci topu kornere attı 13 dakikada Grajciar'ın ceza sahası dışından sol çaprazdan şutunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı 23 dakikada Emre Toraman'ın yaklaşık 25 metreden sert şutunda top az farkla auta gitti 24 dakikada Burak Yılmaz'ın ceza sahası dışından etkili vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti 29 dakikada Grajciar'ın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta kale önünde topa iyi yükselen Erdinç'in kafasında meşin yuvarlak ağlarla buluştu:1-0 33 dakikada Selçuk'un sağdan kullandığı kornerde Egemen topu arka direkteki Umut'a indirdi Umut düzgün bir vuruşla takımı adına beraberlik golünü kaydetti: 1-1 44 dakikada Trabzonspor defansının hatasında altı pasta topu önünde bulan Grajciar, müsait pozisyonda meşin yuvarlağı auta attı 55 dakikada üst üste çalımlarla ceza sahasına giren Engin'in vuruşunda top kalecide kaldı 69 dakikada Selçuk'un ceza sahası dışından sert şutunda top üstten auta çıktı 70 dakikada Selçuk'un sağdan kullandığı köşe atışında ceza sahasında topa iyi yükselen Egemen, etkili bir kafa vuruşuyla takımını 2-1 öne geçirdi 76 dakikada gelişen kontra atakta Engin'in derinlemesine pasında topla buluşan Umut'un şutunda kaleciye çarpan meşin yuvarlak kornere gitti 84 dakikada Burak'ın ceza sahasına pasında ön direkte topla buluşan Umut'un sert şutunda kaleci Orkun, meşin yuvarlağı kornere çeldi 90 1 dakikada Serkan'ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Burak, uygun pozisyonda topu auta attı Karşılaşma, 2-1 bitti KONYASPOR: 1-2 :TRABZONSPOR Stat: Atatürk Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Kemal Yılmaz Konyaspor: Orkun, Basem Abbas, Erdinç, Hakan, Kere, Emre, Serkan, Mehmet, Grajciar, Dockal, Tazemata Trabzonspor: Onur, Ferhat, Egemen, Glowacki, Serkan, Barış, Engin, Selçuk, Burak, Jaja, Umut
11-01-2010 | #2 |
VANDETTA
|
Cevap : Trabzon Zirveye Bir Adım Daha YaklaştıSöylenmeden edemiyeceğim,Trabzonspor da Burak oynamaya devam ettiği sürece bizim başka sıkıntıya ihtiyacımız yok,Teofilo gibi birini kaçırıyorlar bu arkadaş hala sahada anlamıyorum |
Cevap : Trabzon Zirveye Bir Adım Daha Yaklaştı |
11-02-2010 | #3 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Trabzon Zirveye Bir Adım Daha YaklaştıBu maç açıkca santrafor ihtiyacımız olduğunu ve Umut'un bu pozisyon için katiyen yeterli olamayacağını bir kez daha gösterdi Teofilo'nun olmaması ilerleyen haftalarda ciddi sıkıntılar yaratabilir Ayrıca Burak için söylediklerinize Yattara'yı da dahil etmek isterim Umarım haftaya daha dikkatli ve keyifli bir futbol sergileriz |
|