Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adım, trabzon, yaklaştı, zirveye

Trabzon Zirveye Bir Adım Daha Yaklaştı

Eski 11-01-2010   #1
VANDETTA

Trabzon Zirveye Bir Adım Daha Yaklaştı

Süper Lig'de Bursaspor'u takibini sürdüren Trabzonspor, peş peşe 4 galibiyetine uzandı

Bu sezon deplasmanda ilk kez kalesinde gol gören Karadeniz Fırtınası; Konyaspor karşısında geriye düşmesine rağmen Umut ve Egemen'le kazandı; liderin puan kaybettiği haftada zirveye bir adım daha yaklaştı: 1-2
-NOTLAR-
Konyasporlu taraftarlar, maraton tribünün üstünde ''Güçlü Türk Halkını ve Çevik Kuvvetimizi Hiçbir Güç Yıkamaz'' yazılı dev bir pankart açıp ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' ve ''Polise uzanan eller kırılsın'' şeklinde sloganlar atarak dün İstanbul'da gerçekleşen saldırıya tepki gösterdi
Maçın son dakikalarında Konyasporlu taraftarlar yönetim ve Ziya Doğan'a tepki gösterdi

İLK YARIDAN DAKİKALAR

4 dakikada Jaja'nın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Orkun, topu güçlükle kornere çeldi

10 dakikada Jaja'nın ara pasında topla buluşan Burak, kaleciyle karşı karşıya kaldı Bu futbolcunun sert şutunda kaleci topu kornere attı
13 dakikada Grajciar'ın ceza sahası dışından sol çaprazdan şutunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı
23 dakikada Emre Toraman'ın yaklaşık 25 metreden sert şutunda top az farkla auta gitti
24 dakikada Burak Yılmaz'ın ceza sahası dışından etkili vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti
29 dakikada Grajciar'ın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta kale önünde topa iyi yükselen Erdinç'in kafasında meşin yuvarlak ağlarla buluştu:1-0
33 dakikada Selçuk'un sağdan kullandığı kornerde Egemen topu arka direkteki Umut'a indirdi Umut düzgün bir vuruşla takımı adına beraberlik golünü kaydetti: 1-1
44 dakikada Trabzonspor defansının hatasında altı pasta topu önünde bulan Grajciar, müsait pozisyonda meşin yuvarlağı auta attı
55 dakikada üst üste çalımlarla ceza sahasına giren Engin'in vuruşunda top kalecide kaldı 69 dakikada Selçuk'un ceza sahası dışından sert şutunda top üstten auta çıktı
70 dakikada Selçuk'un sağdan kullandığı köşe atışında ceza sahasında topa iyi yükselen Egemen, etkili bir kafa vuruşuyla takımını 2-1 öne geçirdi
76 dakikada gelişen kontra atakta Engin'in derinlemesine pasında topla buluşan Umut'un şutunda kaleciye çarpan meşin yuvarlak kornere gitti
84 dakikada Burak'ın ceza sahasına pasında ön direkte topla buluşan Umut'un sert şutunda kaleci Orkun, meşin yuvarlağı kornere çeldi
90 1 dakikada Serkan'ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Burak, uygun pozisyonda topu auta attı
Karşılaşma, 2-1 bitti
KONYASPOR: 1-2 :TRABZONSPOR

Stat: Atatürk
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Kemal Yılmaz
Konyaspor: Orkun, Basem Abbas, Erdinç, Hakan, Kere, Emre, Serkan, Mehmet, Grajciar, Dockal, Tazemata
Trabzonspor: Onur, Ferhat, Egemen, Glowacki, Serkan, Barış, Engin, Selçuk, Burak, Jaja, Umut

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Trabzon Zirveye Bir Adım Daha Yaklaştı

Eski 11-01-2010   #2
VANDETTA

Söylenmeden edemiyeceğim,Trabzonspor da Burak oynamaya devam ettiği sürece bizim başka sıkıntıya ihtiyacımız yok,Teofilo gibi birini kaçırıyorlar bu arkadaş hala sahada anlamıyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-02-2010   #3
[KAPLAN]

Bu maç açıkca santrafor ihtiyacımız olduğunu ve Umut'un bu pozisyon için katiyen yeterli olamayacağını bir kez daha gösterdi Teofilo'nun olmaması ilerleyen haftalarda ciddi sıkıntılar yaratabilir Ayrıca Burak için söylediklerinize Yattara'yı da dahil etmek isterim

Umarım haftaya daha dikkatli ve keyifli bir futbol sergileriz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com