Erkekler ve Oyuncakları(!) |
03-16-2007 | #1 |
angelesdream
|
Erkekler ve Oyuncakları(!)Silahları hiç sevmem oyuncak bile olsalar hatta buna su tabancaları da dahil Her ne kadar oğluşumu bu tür oyuncaklardan uzak tutmaya çalışıp neden sevmediğimi açıklamış olsamda merak ediyor ve oldukça ilgili oyuncak tabancalara ve bir şekilde tanıştı oğlum ilk oyuncak tabancayla Asansörde komşum ve oğlumdan biraz küçük oğluyla karşılaştık geçenlerde, oğlanın elinde oyuncak tabanca var bu arada aralarındaki diyalog aynen şu; Tuna(benim oğlum):Ama silahlar çirkindir(ilk cümlesi) Ahmet(komşumun oğlu):Bak burdan basılıyo T:(Bu arada dikkatle bakıyor, inceliyor)Ama bunların gerçeği insanlara zarar veriyomuş , bakiyim bir A: T:Annem ve ben hiç sevmiyoruz silahları silahlar güzel değil ki hem A:Kötü kötü bakar T:Annem hiç sevmiyo zaten Asansörden inerken komşum der ki; Haklısınız aslında almamak lazım anlatmak lazım Eve gelinir oğlumun ilk sözü:Anne bana o zaman su tabancası al Kıyamam ya napsam ki(içimden tabi) Ben:Oğlum yaz gelsin bakarız bi şimdi havalar soğuk oynanmaz ki hem su tabancasıyla ben sana araba alıyim,hani o geçen gün beğendiğinden olur mu? Konu tatlılıkla kapanır Yani demem o ki erkek çocukları illa ki şu oyuncak silahlara meraklı mı olur genlerde mi var yani? Silahı bir güç göstergesi olarak algılasın istemiyorum ben oğlumun, hümanist biri olsun istiyorum hem (alıntıdır) |
03-16-2007 | #2 |
ctn_86
|
angeles keşke konuyu erkekler bölümünde açsaydın neyse gerçekten çok güzel bi yazıpaylaşımın için saol |
03-16-2007 | #3 |
rebellious23
|
tabiki silahla oynayacak bebeklemi oynasın o çocuk pısırık bişi olur kesin :))) emeğine sağlık |
|