Mantar Soslu Makarna |
10-04-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Mantar Soslu MakarnaMantar Soslu Makarna 4 kişilik Malzeme: 1 paket spagetti 250 gram mantar 1 çorba kaşığı tane hardal 1 çorba kaşığı hardal 200 ml krema 1 çorba kaşığı tereyağ dereotu dolmalık fıstık 4 çorba kaşığı parmesan peyniri Tuz Tarifi Derin bir tencerede suyu kaynatıp tuz ekleyin Makarnayı tencereye atıp kapağı kapalı olarak kaynamaya bırakın 9 dakika makarnanın pişmesi için yeterli olacaktır Diğer tarafta sosu hazırlayın Mantarları doğrayın Yapışmaz yüzeyli tavada tereyağı eritip mantarları kavurun Hardal, dolmalık fıstık ve dereotunu ekleyip karıştırın Makarnanın suyundan 1 kepçe alıp kremayla hafif ateşte pişirin Piştikten sonra süzdüğünüz makarnaya kremayı ekleyip iyice karıştırın Servis tabağına aldığınız makarnanızın üzerine mantar sosu yayın En üste parmesan peyniri serpip servis yapın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|