Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alışverişi, giyim, kiyafetbegen, online

Kiyafetbegen Online Giyim Alışverişi

Eski 12-16-2017   #1
yaprak2

Kiyafetbegen Online Giyim Alışverişi

Giyim alanında bir çok gelişme yenilikler yapılmıştır Ürün yelpazesi yoğun olan bu platformda kontrollü kargo ve kapıda ödeme sistemlerinin olmasına müşterilerin en çok dikkat ettiği konulardan birisidir

İade ve değişim olmayan firmaları tekstil alanında tercih edilmediğini uzamanlarımız açıkladı Kadın giyim , sektörünü ele alacak olursak ; bayan mont ve bayan kaban modelleri en çok satılan trend giyisiler olarak belirlenmektedir

Tesettür giyim modasını artık yurtdışı değil Türkiye belirmektedir Binlerce üretici firmanın sürekli , modayı takip ederek tasarladıkları tasarımlar ileri düzeyde rağbet görmektedir

Kiyafetbegen ailesi tek çatı altında toplayarak üreticileri kendi bünyesinde toparlamaktadır %100 Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bu firma; işini dürüst ve güvenilir bir şekilde yaparak tüketicilerin dikkatini toplamayı başardı

Japon style giyim modası ; günden günde ülkemizde rağbet görmeye başladı Elbise, mont, kaban, etek vb modellerin en çok satın alındığı online alışveriş sisteminde ; Kiyafetbegen ihtal ederek ürünleri satışa sunmaktadır

Tüketicilerin güvenliğini düşünerek , dünyada ilki gerçekleştiren bu firma ürünlere kasko yapmaktadır 1 yıl boyunca sorunsuz olarak iade almaktadır İlk defa böyle bir sistem ile hizmet veren kiyafetbegen firmasına teşekkür ediyorum

Firmadan her ay en az 10 giyisi satın almaktayım Sorunsuz iade ediyorum ve değişim sağlıyorum Üstelik artık kargo ücretleri almıyorlar diğer firmalar gibi Ürün iadeleri firma karşılamakta

7/24 hizmet veren müşteri hizmetleri ile sorunsuz destek alabilir , siparişlerinizi sorgulayabilirsiniz

Erkek giyim alanında hizmet veren bu firmayı tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com