Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başvurusu, card, green

Green Card Başvurusu

Eski 04-26-2016   #1
amacdizayn

Green Card Başvurusu

Herkesin hayali olan Amerika, bazı şartların sağlanmasından sonra gerçekleşebilir Oraya gezmeye gidip birkaç gün kalmak yerine, kalıcı bir izin almak ve mükemmel işlerde çalışarak en iyi kazançları sağlamak da, hayallerimizin arasında olacaktır Green Card, Amerika'da yaşama ve çalışma hakkına sahip olanların sahip olduğu karttır Bu karta sahip olanlar, kolaylıkla Amerika'da bir yerde çalışabilir veya yaşama hakkına da sahip olurlar Ciddi manada araştırdıktan ve Amerika'ya zarar vermeyecek kişiler olduğunuz ortaya çıktıktan sonra karta sahip olabilirsiniz

Bu şekilde bir düşüncesi olan ve bilgi almak isteyenler için mükemmel bir site açarak sizlere hizmet vermemiz de; sorunsuz bir Amerika hayatına adım atmanız için giriş olacaktırGreen Card Başvurusu hakkında gerekli olan tüm evrakları ve yapmanız gerekenleri sizlere anlatan, insanların deneyimlerinden yola çıkarak neler yapmanız gerektiğini bildiren sitemizde, Amerika'ya gitmek daha da kolaylaşıyor Oldukça sorunsuz ve kaliteli bir yapıya sahip olmasının yanı sıra, problemsiz bir bilgi arşivi olacak sitemiz, sizler için en iyisini düşünüp hareket etmektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com