Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adresi, bağış, hediyelerin, online, yapan, özel

Bağış Yapan Özel Hediyelerin Online Adresi

Eski 08-11-2015   #1
b.a.f.

Bağış Yapan Özel Hediyelerin Online Adresi

Yılın belli günlerinde sizin için özel olan günleri kutlamak amacıyla çeşitli hediyeler alırız Artık bu hediyeleri uzakta olsak dahi satın alarak göndermek istediğimiz yere göndeririz Online hediyelik eşya siteleri bu konuda bize en güzel şekilde yardımcı olur Fakat bazı siteler bu konuda çok daha güzel kampanyalarla müşterilerine sürprizler yapmaktadır Bu açıdan baktığımızda da Hediyemi Paketle çok güzel bir sosyal yardım projesiyle adını duyurmuştur

Sitede aradığınız her türlü hediyelik eşya ürünleri mevcuttur Üstelik ödeme konusunda da oldukça cazip seçenekler sunmaktadır Sevgiliye özel hediyeler, annelere, babalara özel hediyeler, parti ve doğum günü malzemeleri gibi birçok hediyeyi bu sitede bulabilirsiniz Fakat diğer sitelerden ayrı olarak bu sitede aldığınız her ürün aynı zamanda bağış yapmanızı sağlamaktadır Kısacası bağış yapan hediyeler satın alarak tanımadığınız insanlara da yardım edersiniz

Basitçe bu durumun nasıl işlediğini açıklayacak olursak; örneğin sevgilinize hem bir kolye hem de bir sevimli bir oyuncak aldınız Bu ürünlerden kolye 60,50 TL tutarındayken, oyuncak 2110 tutarında olsun Sistem 60,50 TL’den 050 TL’yi, 2110 TL’den de 010 TL’yi alır Sonra bu iki fiyatın toplamı olan 81,60 TL’den de 0,60 TL’yi alır ve tüm bu küsuratları toplar Yani toplamda 120 TL tutarında bir küsurat olur Sonra siz bu küsuratı istediğiniz bir sosyal yardım derneğine bağışlarsınız Üstelik normal ödemeniz gerekenden fazla tutarda ödemezsiniz Yani normalde 81,60 TL ödeyecekseniz, gene 81,60 TL ödersiniz Böylece mutlu eden hediyeler ile tanımadığınız insanlara bile yardımda bulunabilirsiniz

Site adresi : wwwhediyemipaketlecom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com