![]() |
Buzdolabı Temizliği |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Buzdolabı TemizliğiBuzdolabı temizliği Spor Model, Aktör, Sağlıklı Yaşam Koçu Murat Tavman, buzdolabı temizliğine dikkat çekiyor ![]() Sağlıkları ve formları değerli olanlar, Tavman’ın Fit Dünyasından merhabalar ![]() ![]() ![]() İnan bana şu anki buzdolabını tahmin edebiliyorum ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() - Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu: Fruktoz şeker cinsini bir yazımda tamamen ele alacağım fakat şu anda bana güven ![]() ![]() -Şeker: Eğer şeker, ürünün içindekiler listesinde ilk 5 de ise, hiç beklemeyin! Sonu “oz” ile bitenler buna dahil(fruktoz,sukroz,dekstroz) ![]() - Hidrojenize veya yarı hidrojenize yağlar: Bu yağlar, trans yağlardır ![]() ![]() - Ayçiçek yağı, Mısır özü yağı: Pişirme amaçlı kullandığın bu tip yağlar veya salata soslarının içeriğinde olan yağlar omega 6 içerik olarak çok yüksek değerdedir ![]() ![]() 2 ![]() - Meyve suyu - Gazlı içecekler - Unlu muamüller, abur cubur, çikolata, gofret, şekerler (bunlar evdeyse, her 15 dk’da bir atıştıracağın kesin) Unutma ![]() ![]() Aklından geçen soruyu sen sormadan ben yanıtlayım ![]() Sızma zeytin yağı Keten tohumu yağı Canola yağı Bulabilirsen hindistan cevizi yağı ![]() Kendi salatanın sosunu kendin yapabilirsin ![]() Sızma zetin yağı, kırmızı şarap sirkesi, hardal, limon, lim, kekik, biberiye ve ezilmiş doğal frambuaz ile parmaklarını yalayacağın bir fit salata sosu hazırlayabilirsin ![]() ![]() Öğünlerini lezzetlendirmek için aşağıdaki 5 vücut dostu, fit soslardan yararlan ![]() Guacamole (avocado, k ![]() Salsa ( domates,soğan,acı biber içerikli nefis bir lezzet arttırıcı) Humus ( pürelenmiş nohut,sarımsak,sızma zeytin yağı,domates içerikli fit sos) Hardal Acı soslar Yukarıdaki sosları marketten hazır almak istersen, içeriğinde yukarıda bahsettiğim atılacaklar listesinden biri olmamasına dikkat et ![]() ![]() Beni sosyal medyadan takip etmek istersen, youtube, instagram, facebook, twitter ve web sayfamdan takip edebilirsin ![]() ![]() Murat Tavman-Cumhuriyet
![]() |
|