Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gözyaşimdan, kaldir, tut

Gözyaşimdan Tut Kaldir Beni

Eski 06-20-2010   #1
VANDETTA

Gözyaşimdan Tut Kaldir Beni

Onların silahları var Hesapları ve sistematik düşünme modelleri
Onlar kavramları mala dönüştürüyor, piyasaya sürüyor ve tüm dünya bunu kullanıyor Çünkü dünyanın tüm evrensel değerlerinin bir fiyatının olduğunu düşünüyorlar ve gerekeni yapıyorlar Artlarından kovalayan yok

Engel olabilecek kimseler de yok Onlar söz verirler ve yapmak zorunda değiller Onlara söz verenler de söz vermeyenler de yapmak zorunda olduklarının bilincindedirler
Onların, gelişmiş beyin güçlerine emirler yağdırabilen bir hegomonyaları var,
İnsanların hayallerini çalıyorlar ve yerine yalancıktan bir dünya kuruyorlar Düşünce dünyamızı yeniden tanzim etmemizi isteyen görüşlerle yolumuzu ayırmak için ellerinden geleni yaptılar ve başarılı oldular
Çoğumuz tarihten bugüne gelen bir takım sorunların bir süreçte buluştuğunu ve bugünü oluşturduğunu artık biliyoruz Karşımızdaki muhteşem kan imparatorluğunun yüzyıllar boyunca bize çektirdiklerini, yaşattıklarını da biliyoruz Öyleyse sorun ne?
Nedir bunca ortalığı ateşe verme ve medeniyetlerin yükselmesini engelleme gayreti Acaba yangından mal mı kaçırılıyor ve acaba bir tükenişin sinyalleri mi alınmaya başlandı?
Bir dünya gücünden söz ediyorum Sortilerden, uçaklardan, makinelilerden ve tanklardan Hani önüne çıkan arabaları ters çeviren tanklara hükmeden kan sahibinden söz ediyorum
Onun adına kutsal kitaplarda da rastlayabilirsiniz masumların döktüğü göz yaşında da Onun dünyayla derdi belli ki büyük ve dünyanın da onunla Ondan söz ediyorum; hani sürekli barış nutukları atan ve savaşın eşiğine dünyayı getirenden Şu insanlar arasına fitne ve fesadı sokup ardından ekonomisine, modasına, evine, sokağına hükmedenden söz ediyorum Onun tam olarak adı nedir, neler yapmıştır bunların bir önemi yok sanırım Ama ne yapmak istediğini ve niçin bunca kanı döktüğünü içimizden bilenler varsa söylemesin Çünkü hayat bazen zalimlerin cezasını kendi elleriyle verir Rabbim tuzakları bozucu değil midir?
Onların elleri beyaz Al kanlarla yıkadıkları eller niçin bembeyaz? Çünkü pudralıyorlar şekerim Kozmetik sanayinden bahsedildiğini duymadın mı hiç
Elbiselerine bulaşan kana rağmen niçin bembeyazlar?
Duymadınız mı daha beyaz yıkayan deterjanları
Ya siz hiç mi hayallerinizde gezinen kahramanlara bakıp iç geçirmediniz Onların adları farklı ve yaptıkları eylemler hep aynıdır Adına Hollywood derler, başka bir şey derler, bunu çok mu önemsemek zorundayız bayım Biliriz ki elimizde bulunan güller, kanla yıkanmıştır Evet, kendi kanlarımızdan takdim edilmiştir efendilere Onların ceplerindeki kağıtlarda yazılıdır adımız Onların namlularında sevdamız filizlenir
Adımız tüm coğrafyalara yayılır: Terörist
Kimdir bu dedikleri, ne iş yapar? Sahi Ölene verilen ad mıdır yoksa öldürene verilen ad mı Bunda bir yanlışlık yok mu hem de dengeleri alt üst eden bir yanlış? Bunu tam anlamak iktidarına sahip değilim
Ve bilmem göz yaşlarımdan tutup kaldıran ellerin masumiyetini kirleten bu zalim efendilerin dillerindeki şarkıları
Biri barış dedi Dünyayı banş kurtaracak Dünya savaşın eşiğinde imiş, İkiz kuleler yıkılmış, Afganistan perişan edilmiş, Irak bir feryada hazırlanmakta Benim baş tacı ülkem yerle bir edilmiş Uluslararası gözlemciler tüm baskılara rağmen görmüş olan biteni ve söylemiş Tüm ajanslar gizlemiş beni ve yerde yatan yavrumun cesedini
Biri, barış dedi; savaşın tam ortasında ilerleyen gücün başındaki adam
Eldivenlerini unuttuğunu hatırlamadı bu adam Ellerinde pimi çekilmek üzere olan bir bomba
Adam renk değiştirdi ve türlü boyalarla karışıp her birimizin önüne düştü Adam, yarınki dünyanın manşetiydi Kırmızı harflerle karalanmıştı ve ne yazdığını okumak mümkün görünmüyordu Bir alın yazısı mı, bir tükeniş mi bir haykırış mı, kimse bilemedi
Çoğumuz bu zafer çığlıkları atan beyefendiyi önemsemedik
Kanlarımızdan oluşturduğu iktidarın sahibi olmasına izin de vermedik Ama galiba biz bir yerlerde bir hata işledik Kardeşlerimizin acılarını paylaşmayı bilmedik Kardeşlerimiz görmedi bizim yüreğimdeki acıyı Bu feryatların, bu inlemelerin bunca sürmesi biraz da kardeşlik hukukumuzun rağmına işler yaptığımızdan değil mi?
Bugün adımız Filistin Dün başka başka isimlere sahiptik
Tüm kıtalara tüm dillerde adımız yazıldı Mazlumduk biz çünkü Biz hakkımızı arıyorduk
Tüm kıtalar tanır bizi
Ardımızda bıraktığımız sevinçlerin, sevdaların can verdiği bir haykırışa sahiptir dilimiz Birileri bugün adımızı lekelemek istiyor Birileri bugün şanımıza suskunluk düşürmek istiyor
Kim bilir belki biraz olsun başaracak da Şimdi mahkumuz gettolarda Bizi mahkum edenler özgür olduklarını sanıyorlar Bizi tel örgüler arasında bir damla suya mahkum edenler, ellerindeki silahların mahkumları olduklarının farkında değil Kardeşimi , ninemi, dedemi, babamı, beni öldüren asker farkında değil az sonra, daha sonra, bir zaman sonra yaşanacaklarınOnun kafasında kurduğu dünya, benim yitik haritamdan çok farklı Benim cebimde param parça bir coğrafya geziniyor Ve ellerim onunki gibi kirli değil Benim haritam yırtık; bir o kadar da temiz
Senin ellerin, yüzün yok, eldivenlerin maskelerin var
Benim hâlâ bir yüzüm var ve en Önemlisi yüreğim Buyur bunu da al Ama kendi yüreğindeki korkuyu da alamazsın ki Benim barışım seni korkutmaya devam edecek
Belki biz acılar çekmeye devam edeceğiz ama senin gölgenle savaşın hiç bitmeyecek
Gölge sen ve savaş
Ne de çok yakıştınız bir birinize Barışın canı cehenneme demiştiniz değil mi, işte onun da zamanı geliyor Bize hediye ettiğiniz kavramların karmaşasından artık tüm kelimelerinizi iade ediyoruz Biz adaletten yana tavır koyuyoruz Önce o, ardından ister barış ister savaş
Sen eldivenleri çıkardığında başlayacak, sen yüzündeki maskeyi çıkardığında konuşulacak her şey
Sen şimdilik oyununa devam et, canlar yakmaya Biraz daha hükmet ana haber bültenlerine, gazete köşelerine, manşetlerine Sen biraz daha bizler için bizler adına ve bizlere pembe hayaller satmaya devam et
Gözlerin ufuk çizgisinde, geleceğin teknolojilerinin insanı yaşatmasından endişe et Onlan nasıl daha yeni tekniklerle öldürebileceğini hesapla Hatta diyebilirim ki tüm dostlarını yeniden gözden geçir
Stratejik hesapların, beynimizde dolaşan ayak seslerin biraz daha hızlansın Sabaha en yakın anların hesabını tutmak zorunda değilsin
Ben dilimde bir şarkı mazlumlara su vermeye gidiyorum: Hadi Ammar durma at, Ebabiller sana kanat çırparlar

Kaynak;Bilinmiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com