Ceylan - Sustum Artık (&Amp; İlyas Keçeci) |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceylan - Sustum Artık (&Amp; İlyas Keçeci)İlyas Keçeci: Sustum artık konuşmuyorum, kimseye bir şey söylemiyorum Dostlarla vedalaştım, kendimle hesaplaştım Elimde bir ben kaldı, neyim varsa paylaştım Ceylan: Acı tatlı dünüm oldu, iyi kötü günüm oldu Allah'ın belası yürek, en sonunda sonum oldu Eşin dostun gözü aydın, gözü aydın Başım sağ olsun gömdüm eski beni, ardımdan Fatiha okudum gitti Ah garibim vah garibim yokmuş kefeni, eyvah'dan vah'dan dokudum bitti Hiç mi vicdanınız yok, hiç mi insafınız yok Beni çok yordunuz çok, vicdanınız yok insafınız yok Beni çok kırdınız çok İlyas Keçeci: Bıktım artık ağlamıyorum, gidenlerime yalvarıyorum Dostlarla vedalaştım, kendimle helalleştim Elimde bir ben kaldı, neyim varsa paylaştım Ceylan: Acı tatlı dünüm oldu, iyi kötü günüm oldu Allah'ın belası yürek, en sonunda sonum oldu Eşin dostun gözü aydın, gözü aydın Başım sağ olsun gömdüm eski beni, ardımdan Fatiha okudum gitti Ah garibim vah garibim yokmuş kefeni, eyvah'dan vah'dan dokudum bitti Hiç mi vicdanınız yok, hiç mi insafınız yok Beni çok yordunuz çok, vicdanınız yok insafınız yok Beni çok yordunuz çok |
|