Kızılbaş - Kızılbaş İi 2011 Albümü Tanıtımı Ve İçeriği Hakkında Bilgi |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızılbaş - Kızılbaş İi 2011 Albümü Tanıtımı Ve İçeriği Hakkında Bilgi1Ah Hüseynim Vah Hüseynim Söz: Şah Hatayi Müzik: Arif Sağ 2Kızılbaştır Diye Yol Tefrik Etme Söz & Müzik: Aşık Mahzuni Şerif 3Yaralıyam Deyme Bana Söz: İbreti Müzik: Serkan Yontar 4Keskin Semahı (Döndün mü Benden de Yüzü Dönesi) Söz: Pir Sultan Abdal Müzik: Anonim Abdal Müziği 5Peyman Söz & Müzik: Cafer Gangoğlu 6Mestaneyiz Söz: Noksani Müzik: Geleneksel 7Elif-i Mimden Aldık Söz: Virani 8Gitme Söz & Müzik: Ayhan Korkmaz 9Kerbela'da Uçan Dertli Turnalar Söz: Derviş Kemal Müzik: Feyzullah Çınar 10Gücenme Sevdiğim Söz & Müzik: Aşık Daimi 11Lütfeyle Söz: Şemsi Müzik: Bilal Demir 12Kim Ne Bilir Bizi Söz: Abdal Musa Müzik: Levent Güneş 13İtirazname Söz & Müzik: Hüseyin Aslan 14Gaflet Uykusu Söz: Genç Abdal Müzik: Geleneksel 15Niyaz Söz: Derviş Ruhullah Müzik: Anonim 16Viran Bahçelerde Bülbül Öter Mi? Söz: Pir Sultan Abdal Müzik: Vedat Gündoğdu 17İndim Seyreyledim Söz: Kul Hüseyin 18Zahit Söz: Erzurumlu Nosani Baba Müzik: Anonim |
|