Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günlüğünden, nurdanın

Nurdan'ın Günlüğünden

Eski 03-07-2007   #1
flipper

Nurdan'ın Günlüğünden

Hayat bitmiş, aşkın başlamıştı Bugün ne kadar iyi anlıyorum, sana aşık olmak seni kaybetmekmişŞimdi bu aşkın seslendiği her yere gitmek,her kapıyı çalmak, o evde uyumak,o parça parça aşkı sokakları gezip sokak sokak solumak kaldı bana Sen o bencil ikilemlerde savrulurken, ben dört duvar ve yalnızlıktan ibaret, sen kokan bir evde unuttuğun olacağım
Hani neleri paylaşmıştık, hesaplaşmıştık,çocuklaşmıştık Sıkıldığımız da olmadı mı boğulduğumuz, kaçtığımız da olmadı mı Ama hep vazgeçilmezdik
Hayat seni kaybetmekmiş aslında,içinde hapsolduğumuz, ne akışını ne sonunu ne de bize biçilen rolleri bir türlü değiştiremediğimiz o acımasız aşk hikayesinde, benim rolüm hep seni bulup bulup sonra kaybetmekmiş
ilk kez acı çekerek özlüyorum seni, gitme ne olur! Dön!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-12-2007   #2
puslu

Eline sağlık fllipper Sanırım kendine ait çok güzel anlatım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-15-2007   #3
angelesdream

güzel bir anlatımsağol flipper
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com