|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
budur, işte, namazlarının, nedeni, sayısının, sırrı, vakit |
![]() |
İşte Vakit Namazlarının Sayısının Nedeni Ve Sırrı Budur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Vakit Namazlarının Sayısının Nedeni Ve Sırrı Budurİşte vakit namazlarının sayısının nedeni ve sırrı budur 1-Sabah namazi, Ölüm Sekaratı sıkıntısının ilacıdır, 2-Ögle namazı, kabrin karanlıgının sıkıntısının ilacıdır, 3-ikindi namazı, sorgu meleklerinin sıkıntısının ilacıdır, 4-Aksam namazı, amel defterinin dagıtıldıgı andaki sıkıntının ilacıdır ![]() 5-Yatsı namazı, Sırat Köprüsündeki sıkıntının ilacıdır ![]() ![]() (Hadislerle sohbetler ![]() -iste vakit namazlarının sayısının sebep ve hikmetleri budur ![]() Bes sıkıntının ilacı bes vakit namazdır ![]() ![]() ![]() ![]() KULUN ALLAH'A EN YAKIN OLDUGU YER SECDE ANIDIR ![]() ![]() KISI BASIM VAR DİYE ÖVÜNMESİN! ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Allah katında en sevgili ibadet namazdır ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Cibril bana geldi ve oku dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Cibril dedim, benden sonra ümmetim namazı terk mi edecek? Evet dedi ![]() ![]() ![]() "Çok esirgeyici nezdinde ahd edilmis olanlardan başkaları şefaat -hakkına- mâlik olamayacaklardır ![]() ![]() Ayetinin tefsirinde Rasulullah'ın (s ![]() ![]() ![]() ![]() Peygamber Efendimiz (s ![]() ![]() ![]() ![]() Eger namazdan baska Allah'a daha sevgili bir sey olsaydı, melekler kendisine onunla ibadet ederlerdi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|