![]() |
Dünyada Gsk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyada GskTanıtım GSK�dan Kısa Kısa Global Üretim ve Dağıtım GlaxoSmithKline, araştırmaya dayalı, günümüzün hızla değişen ekonomik şartlarında güçlü bir büyüme sağlayacak beceri ve kaynakların birarada bulunduğu dünya lideri bir ilaç şirketidir ![]() GSK'nın misyonu; insanların kendilerini daha iyi hissetmelerini ve daha uzun yaşamalarını sağlayarak yaşam kalitesini yükseltmektir ![]() GlaxoSmithKline'ın genel merkezi İngiltere'dedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GlaxoSmithKline'ın portföyünde bulunan elden reçetesiz satılan ilaçlar (OTC), besleyici içecekler ve ağız sağlığı ürünleri de pazarda lider konumdadır ![]() Şirketin pazar payı yüksek ürünleri arasında analjezikler, nikotin replasmanları, gastro-entestinal ve solunum ilaçları, beslenme ve dermatoloji ürünleri yer almaktadır ![]() ![]() İlaç sektöründe dünyanın en büyük satış ve pazarlama operasyonlarından birine sahip olan GSK'nın, tüm dünyada yaklaşık 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dünyada Gsk |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyada GskTanıtım GSK�dan Kısa Kısa
|
![]() |
![]() |
![]() |
Dünyada Gsk |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyada GskGlobal Üretim ve Dağıtım GlaxoSmithKline'nın dünya çapında 41 ülkede, 108 üretim tesisinde yaklaşık olarak 39 ![]() ![]() GlaxoSmithKline üretim tesislerinde;
![]() ![]() ![]() GlaxoSmithKline'nın Zamanla Yarışı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|