![]() |
Kireçlenme Sorunundan Kanınızla Kurtulun! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kireçlenme Sorunundan Kanınızla Kurtulun!Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr ![]() ![]() Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr ![]() ![]() Dizlerdeki kireçlenmenin nedeni kan mı? Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaklaşık 6 ay önce başladıkları uygulama kapsamında 7 hastanın tedavi edildiğini anlatan Çakır, 6 hastadan olumlu yanıt aldıklarını, bir hastada ise yüzde 25 oranında iyileşme sağlandığını ifade etti ![]() Dizinde kireçlenme problemi yaşayan hasta üzerinde önce bir araştırma yaptıklarını, kanında pıhtılaşma bozukluklarının olup olmadığını incelediklerini anlatan Çakır, şöyle konuştu: “Testler olumlu çıktığında hastanın kolundan özel iki tüpe kan alıyoruz ![]() ![]() Kök hücreler nasıl canlandırılıyor? Uygulamanın birer hafta ara ile iki aşamada gerçekleştirdiklerini söyleyen Çakır, özellikle ikinci aşamanın ardından hastanın ağrılarında ciddi oranda azalma olduğunu ve yaşam kalitesinin düzeldiğini bildirdi ![]() Uygulama ile dizlerdeki kök hücrelerini yeniden canlandırdıklarını dile getiren Çakır, “Bölgedeki kök hücrelerini uyararak yeniden kıkırdak yapımına yardımcı oluyoruz ![]() ![]() Dizinde kireçlenme olan hastaların yürümekte zorluk çektiklerini ve hastalara protez önerildiğini hatırlatan Çakır, kandaki gizemli güç ile hastanın bacaklarını proteze gitmeden kurtarabildiklerini ifade etti ![]() ![]() Tedavinin maliyetinin de yüksek olmadığını dile getiren Çakır, sadece özel tüpleri hastanın kendisinin aldığını, diğer uygulamaların ise hastanede yapıldığını kaydetti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|