|
|
Konu Araçları |
almıyor, eşim, ilişkiden, yapmalıyım, zevk |
Eşim İlişkiden Hiç Zevk Almıyor Ne Yapmalıyım |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eşim İlişkiden Hiç Zevk Almıyor Ne YapmalıyımEşim ilişkiden hiç zevk almıyor ne yapmalıyım GERÇEK UYUM ZAMAN ALIR! Soru: Evleneli 15 gün oldu İlişkiye girdiğimizde karım hiçbir şey hissetmiyor Çözümü nedir, ne yapabilirim? KH/Hatay Henüz evliliğiniz çok yeni olduğundan eşinizle cinsel açıdan uyum sağlamamış olmanız gayet normal Eşler arasında cinsel uyumun sağlanması zaten zaman alır Toplumumuzda kadınların evlilik öncesi ilişki yaşaması hoş karşılanmadığından kadın, cinselliği ancak evlendikten sonra yaşamaya başlar Bu nedenle de cinselliğe alışması zaman alabilir Eşinizle cinsel konularda konuşun, birbirinizle isteklerinizi ve beklentilerinizi paylaşın Onu özellikle bedenini tanıması için teşvik edin Eğer ön sevişmeye önem verirseniz, cinsellik mutlaka onun da hoşuna gidecektir CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR CEM KEÇE |
11-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eşim İlişkiden Hiç Zevk Almıyor Ne Yapmalıyımben 25 yasındaım eşim 22 yasında 1 senelık evliyiz ilişki esnasında ben mukkemmel zevk aldıgımı düşünüyorum ama eşim cinsel organı hissetmedyini soyluyo zevk almıyorum ama hosuma gidiyo diyor eşimin zevk almamasının sebebı nedir ve tıbben yapıla bilecek bişey varmı teşekkürler |
11-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eşim İlişkiden Hiç Zevk Almıyor Ne YapmalıyımAlıntı: lokman1 Nickli Üyeden Alıntı ben 25 yasındaım eşim 22 yasında 1 senelık evliyiz ilişki esnasında ben mukkemmel zevk aldıgımı düşünüyorum ama eşim cinsel organı hissetmedyini soyluyo zevk almıyorum ama hosuma gidiyo diyor eşimin zevk almamasının sebebı nedir ve tıbben yapıla bilecek bişey varmı teşekkürler Eğer penisiniz normal boyutlardaysa sorun sizle alakalı değil eşinizle alakalıdır diye düşünüyorum normal bir penis boyu 10cm'den 18cm'e kadar kabul edilmektedirAyrıyeten ben bir uzman değilim okuduğum bilgiler doğrultusunda cevapladım |
11-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eşim İlişkiden Hiç Zevk Almıyor Ne Yapmalıyımeşim ilşkide zevk almıyor ön sevişmede yaparız sevişme o kadar iyi geçer vajina bile uyanır ıslanır ama ilişkiye geldimi ben zevk alıyorum ama eşim mutsuz bir şekilde kalıyor lütfen bu konuda yardımcı olun |
|