![]() |
Donmuş İrmak Filminin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Donmuş İrmak Filminin Tanıtım FragmanıDonmuş Irmak-Frozen River Yapım:2008 ~ ABD Tür:Dram, Suç Yönetmen:Courtney Hunt Senaryo:Courtney Hunt Yapımcı:Chip Hourihan Görüntü Yönetmeni:Reed Morano Müzik:Peter Golub Dağıtım:Tiglon Süre:1 saat 37 dk Gösterim Tarihi:29 Mayıs 2009 (Türkiye) Filmin Özeti Kanadanın Amerika sınırına yakın bir yerde, hayatlarını güçlükle yürütebilen iki kadın, ayakta kalabilmek için yasadışı göçmen taşıma işine bulaşırlar ![]() ![]() ![]() Filmin Fragmanı Donmuş Irmak Oyuncuları Melissa Leo Mark Boone Junior Donmuş Irmak Filminin Resimleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Donmuş İrmak Filminin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Donmuş İrmak Filminin Tanıtım FragmanıDonmuş Irmak Filminin Tanıtımı Fragmanı Orjinal Adı: Frozen River IMDB Puanı: 7 ![]() Yapım: 2008 ~ ABD Tür: Dram, Suç Yönetmen: Courtney Hunt Senaryo: Courtney Hunt Yapımcı: Heather Rae, Chip Hourihan Görüntü Yönetmeni: Reed Morano Müzik: Shahzad ısmaily, Peter Golub Dağıtım: Tiglon Süre: 1 saat 37 dk Gösterim Tarihi: 29 Mayıs 2009 (Türkiye) Filmin Özeti: Kanadanın Amerika sınırına yakın bir yerde, hayatlarını güçlükle yürütebilen iki kadın, ayakta kalabilmek için yasadışı göçmen taşıma işine bulaşırlar ![]() ![]() ![]() Filmin Fragmanı: |
![]() |
![]() |
|