Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
donmuş, filminin, fragmanı, irmak, tanıtım

Donmuş İrmak Filminin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Donmuş Irmak-Frozen River

Yapım:2008 ~ ABD

Tür:Dram, Suç

Yönetmen:Courtney Hunt

Senaryo:Courtney Hunt

Yapımcı:Chip Hourihan Görüntü

Yönetmeni:Reed Morano

Müzik:Peter Golub

Dağıtım:Tiglon

Süre:1 saat 37 dk

Gösterim Tarihi:29 Mayıs 2009 (Türkiye)

Filmin Özeti

Kanadanın Amerika sınırına yakın bir yerde, hayatlarını güçlükle yürütebilen iki kadın, ayakta kalabilmek için yasadışı göçmen taşıma işine bulaşırlar Sınırı oluşturan ve kışları donan bir ırmağı, eski bir kamyonetle geçerek zor durumda göçmenleri taşıyan iki kadın karşı kıyıya yaptıkları her seyahat, son seyahat olacağına kendilerine söz verirler ancak işler planladıkları gibi gitmez İlk filmini çeken Courtney Hunt, mesafeli ve gerçekçi tarzı ile büyük beğeni topluyor

Filmin Fragmanı

Donmuş Irmak Oyuncuları

Melissa Leo
Mark Boone Junior

Donmuş Irmak Filminin Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Donmuş Irmak Filminin Tanıtımı Fragmanı

Orjinal Adı: Frozen River

IMDB Puanı:
73/10

Yapım:
2008 ~ ABD

Tür:
Dram, Suç

Yönetmen:
Courtney Hunt

Senaryo:
Courtney Hunt

Yapımcı:
Heather Rae, Chip Hourihan

Görüntü Yönetmeni:
Reed Morano

Müzik:
Shahzad ısmaily, Peter Golub

Dağıtım:
Tiglon

Süre:
1 saat 37 dk

Gösterim Tarihi:
29 Mayıs 2009 (Türkiye)

Filmin Özeti:
Kanadanın Amerika sınırına yakın bir yerde, hayatlarını güçlükle yürütebilen iki kadın, ayakta kalabilmek için yasadışı göçmen taşıma işine bulaşırlar Sınırı oluşturan ve kışları donan bir ırmağı, eski bir kamyonetle geçerek zor durumda göçmenleri taşıyan iki kadın karşı kıyıya yaptıkları her seyahat, son seyahat olacağına kendilerine söz verirler ancak işler planladıkları gibi gitmez İlk filmini çeken Courtney Hunt, mesafeli ve gerçekçi tarzı ile büyük beğeni topluyor

Filmin Fragmanı:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com