![]() |
Süper Anne Olma Belirtileri Ve Tedavisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süper Anne Olma Belirtileri Ve TedavisiSüper anne olma belirtileri ve tedavisi Hayat hızla akıp giderken, peşinden sürüklenen bizler, sürekli bir şeyler yetiştirmeye çalışıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmanın sağlıksız bir şey olduğunu söyleyen Memorial Şişli Hastanesinden Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uzman Dr ![]() ![]() SENDROMUN BAŞLICA BELİRTİLERİ 1 Halsizlik, dermansızlık ve işlere başlamada güçlük ![]() ![]() ![]() 2 Günlük işleri yapmayı zorlaştıracak ve yatak istirahatı ile iyileştirilemeyen yorgunluk, bıkkınlık ve tükenmişlik hali ![]() ![]() ![]() 3 Baş ağrıları, unutkanlık, sürekli yapacaklarını düşünme, düşünce kargaşası, kafayı toparlayamama, uykusuzluk ![]() ![]() ![]() 4 Depresyon, sürekli gergin ve endişeli olma, panik ataklar, korku, cinsel isteksizlik ![]() ![]() ![]() 5 Mide-bağırsak rahatsızlıkları, sindirim anormallikleri ve şişkinlik ![]() ![]() ![]() 6 Eklem ağrıları, romatizma, artrit, artroz, kas ağrıları, belde-boyunda ağrı ve kas sertleşmeleri, kramplar ![]() ![]() ![]() 7 Grip benzeri rahatsızlıklar, hafif ateş-üşüme ve boğazda ağrı ![]() ![]() ![]() SENEM HABBAZİ-BABYSHOW KOOR ![]() KALDIRABİLECEĞİM KADAR YÜK ALIYORUM Çocuğumun doğumundan itibaren bir yıl işlerimi evden yürüttüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEVAL ATANUR-EMC MEDYA YÖNETMENİ ELİMDEN GELDİĞİNCE İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM Anne olduktan sonra tüm dengeler değişiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ARZU KARTAL-FLORMAR PAZARLAMA YÖN ![]() İHTİYAÇLARIMDAN ÇOKTAN VAZGEÇTİM Süper anne olmak kesinlikle zor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|