![]() |
Türkiye Nasıl Mı Yok Olur? |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Türkiye Nasıl Mı Yok Olur?Ey özenti gençlik titre ve kendine gel ![]() ![]() Vatanına,Milletine,Dinine,Diline,Kültürüne,Nam usun a sahip çık ![]() ![]() Neden mi?? ![]() Dilini kaybetmiş bir millet,yok olmaya mahkumdur ![]() Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() General Albert Sydney Johnston ![]() Türklerden nefret ediyorum ![]() ![]() ![]() Bu yüzden Türkler gelecek kuşaklara Ulaşamadan yok olmalıdır Bunun için,en kısa yol,Türkçe unsurunu yok etmektir ![]() ![]() Albay Pıerre Loti ![]() Birdaha Türklerle, savaşmadan önce, Türklerdeki,Din,Dil,Namus,Aile,Vatan Miilet ve birlik duygularının yok olup olmadığını İyi kontrol edin ![]() ![]() ![]() General John B ![]() ![]() Ben böyle bir ırk'ı daha önce görmedim ![]() Bir ırk,bir birine bukadarmı bağlı olur? Beyler! Bu birlik bozulmadığı sürece, Başarmayı hayal etmeyiniz ![]() Robert Toombs ![]() Türklerdeki olguyu gördünüz mü? Türk Anaları,evlatlarının siperde ölmesi için, Evlatlarının saçına kına yakıyor! Öyle günler getirmeliyiz ki, O evlatlar analarına isyan etmelidir! Türklerdeki aile birliği yok olmalıdır ![]() ![]() ŞİMDİ DÜŞÜNÜN! -Türkçeyi düzgün kullanmak ve korumak, -Aile birliğini ve namus bilincini korumak, -Türk kültürünün devamlılığını sağlamak, -Vatan ve millet bilincini korumak, BUKADAR ÖNEMLİ MİYMİŞ?
![]() |
|