Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beyoğlu, çıkmazı, kitabının, özeti

Beyoğlu Çıkmazı Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beyoğlu Çıkmazı Kitabının Özeti

Beyoğlu Çıkmazı / Bir Başkomiser Galip Polisiyesi

Sol elini göğsüne dayayıp beni olanca gücüyle geri itti Silahı iki eliyle kavradı "Uzak dur!" dedi Tabancanın namlusunu kendine doğru çevirdi, ağzına soktu

"Dur!" dedim "Ne yapıyorsun!"

()Gerçekten tetiği çeker miydi? Çekerdi!
Silahı ağzından dondurma emer gibi yavaşça kaldırdı Bu sefer namluyu iri memelerinin arasına gömdü

"Sıkayım mı?" dedi
"Bırak şunu" dedim "Böyle şaka olmaz"

()"Yaklaşma" dedi "Sakın yaklaşma Vururum kendimi"
()"Niye böyle yapıyorsun?" dedim "Niye bana eziyet ediyorsun? Aklını mı kaçırdın?"
"Delirttin beni Manyak oldum senin yüzünden"

Namluyu memelerinin arasından bir aşağı bir yukarı sürttü

"Çeliğin soğukluğunu hissetmek güzelmiş" dedi "Ölüm de böyle güzel midir acaba?"
"Emin ol!" dedim, "Kurşunun tadını hissetmek o kadar güzel değildir"
"Yaa!" dedi ve namluyu bana doğrulttu "Kendimi öldürmekten vazgeçtim Galip Seni öldüreceğim" dedi

Bir kahkaha daha patlattı Bu sefer çılgın bir kahkaydı

Beyoğlu Çıkmazı, Maceraperest Kitaplardan yepyeni, sürükleyici, Başkomiser Galip dizisinin ilk kitabı

Yazar:Çağatay Yaşmut

Yayınevi:Oğlak Yayıncılık

Sayfa Sayısı:232

Etiket Fiyatı:12,00 YTL

Basım Tarihi:Şubat 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com