Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evliliğin, kitabının, mevsimi, özeti

Evliliğin Dört Mevsimi Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evliliğin Dört Mevsimi Kitabının Özeti

Evliliğin Dört Mevsimi

Evlilik Mevsim Profili eşinizin ve sizin evliliğinizde hangi mevsimi yaşadığınızı ortaya koyacaktır Bu kitapla, Gary Chapmanın stratejileri sayesinde ilişkinizde umudu yeniden geliştirmeyi, tatmin edici derin kökleri güçlendirmeyi ve evliliğinizde mutluluğu hakim kılmayı başaracaksınız

Yaz

Yaz çiftleri derin bir bağlılığı, tatmini ve güvenlik duygusunu paylaşırlar Bu kitap, yazın sağlamlığını ve mutluluğunu zaman zaman tehdit edebilecek geçmişe gömülmüş çatışmaları tanımlayıp çözmenizi sağlayacaktır

İilbahar

İlkbahar, yeni başlangıçların, yeni yaşam kalıplarının, yeni dinleme tarzlarının ve yeni sevgi yaklaşımlarının mevsimidir Ama ilkbahar çiftleri, arada bir karşılarına çıkabilecek beklenmedik huzursuzluklara karşı hazırlıklı olmalıdırlar

Kış

Kış, zorluklar demektir Evlilik bu soğuk sessizlik ve acı rüzgârları mevsiminde çok daha zordur Buzları eritmek ve daha ılık bir mevsime geçmek için umuda ihtiyacınız var

Sonbahar

Sonbahar mevsimi, istenmeyen değişikliklerin ve rahatsız edici boşlukların ortaya çıktığı zamandır Gary Chapman, ilkbahar ve yaz için olumlu tohumları nasıl ekeceğinizi, kışın soğuğuna kaymaktan nasıl korunacağınızı gösteriyor

Yazar : Gary Chapman

Yayınevi : Koridor Yayıncılık

Sayfa Sayısı : 216

Etiket Fiyatı : 10,00 YTL

Basım Tarihi : Kasım 2005

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com