Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ezoterik, kitabının, öğretiler, özeti

Ezoterik Öğretiler Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ezoterik Öğretiler Kitabının Özeti

Ezoterik Öğretiler

İster herhangi bir din, öğreti, görüş ya da anlayış benimsesin, isterse hiçbir dine, öğretiye ya da görüşe sahip olmasın, yaratılmış bir varlık olması nedeniyle her insan varlığı, bilinçli ya da bilinçsiz olarak, içinde bulunduğu Yaratılışın gereğini yerine getirmek durumundadır

“Yaratılışın gereği nedir?” sorusunun yanıtı ise ezoterik açıdan; “Yaratılmış olanı öğrenmek yolu ile Yaratana ulaşmaya çalışmak” biçiminde ifade edilebilir Yaratılmış tüm canlı cansız varlıklar gibi insan da Varoluşun içinde, fiziksel ve ruhsal alemleri tanımak, böylece yükselmek ve tanrısal bilgiyi edinmek yoluyla yaratıcısına ulaşma çabası içindedir

Yaratıcı ve Yaratılış üzerine görüşlerimizi yansıttığımız, “Kabala-Sınırsıza Yolculuk” adlı kitabımızdan sonra bu eserde de ruh varlığı, doğası ve amacını anlatmaya çalıştık Yolumuz uzun ve zorlu Yolun sonunda varacağımız yer ise uğrunda her türlü çabayı harcamaya değer: “O”

Yazar:Ahmet Akıncı

Yayınevi:Dharma Yayınları

Sayfa Sayısı:286

Etiket Fiyatı:17,00 YTL

Basım Tarihi:Temmuz 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com