Beş Zamanda Aşk |
03-04-2007 | #1 |
Ergenekon
|
Beş Zamanda AşkAŞK henüz balçıkla-kan arasındaydı Ben saçlarını örüyordum ıssız bir gezegende Daha yaşanmamış geceleri hayal ediyordum Bir yılkı atı gibi başıboş sıcaklığını Tutup geleceğe ben gönderiyordum AŞK henüz bedenle –can arasındaydı Ta gözlerinin içine bakıyordum Yıldızları koyuyordum yerli yerine Acıyı öğreniyordum o aşk acısını Nefesimle çizgiler çiziyordum ellerine AŞK henüz mekânla- zaman arasındaydı Göç arzuları mı ne kımıldıyordu içimizde Yasak bir ağacın gölgesindeydik ikimiz Kolların boynumdaydı yüzün yüzüme değiyordu Utanan ağaç dallarını yere eğiyordu AŞK henüz toprakla-duman arasındaydı Dokuz renkli gezegenler dolaşıyordu çevremizde Ben süt beyaz yüzünden ay ışığını süzüyordum Kalem yoktu kâğıt yoktu harf yoktu Kirpik uçlarımla alnına bir şeyler yazıyordum AŞK henüz gurupla-tan arasındaydı
O ıssız gezegende fısıldaşıyorduk ikimiz Sözün lezzetini tadıyorduk mercan bir kadehten Deli yağmurlar dolduruyordu ıssız çukurları Henüz denizler bile yoktu ben seni severken |
03-04-2007 | #2 |
puslu
|
Emeğinize sağlık Ergenekon Resimleriniz gibi şiirlerinizde çok güzel bizimle paylaştığınız için Teşekkür ederim |
03-06-2007 | #3 |
mate
|
çok güzel resimde şiirde sana ait ve emeğini bizimle paylaştığın için gerçekten çok teşekkürler konuyu sabitliyorum |
06-24-2007 | #8 |
pesimistt
|
AŞK henüz gurupla-tan arasındaydı O ıssız gezegende fısıldaşıyorduk ikimiz Sözün lezzetini tadıyorduk mercan bir kadehten Deli yağmurlar dolduruyordu ıssız çukurları Henüz denizler bile yoktu ben seni severken her zamnki gibi çok güzeller