Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gökdemir, ihsanın, isimli, katakofti, kitabı, tavsiye

Gökdemir İhsan'ın Katakofti İsimli Kitabı Tavsiye

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gökdemir İhsan'ın Katakofti İsimli Kitabı Tavsiye

Gökdemir İhsan'ın Katakofti isimli kitabı tavsiye

"Katakofti" farklı kişilerin ağzından anlatılan ve birbirini bütünleyen sekiz hikayeden oluşuyor

Bir mahkumun esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluşu, çevresinde gelişen olaylar, bir dizi bilmecenin okura takdimi şeklinde cereyan ediyor Gökdemir İhsan son derece özenli üslubuyla birbirinden uzak dünyaları bu küçük kitapta yan yana getiriyor İngiliz klasiklerinin, halk türkülerinin, kadim kıssaların, devrim marşlarının tatları bu "humour" yüklü mistik polisiyede buluşuyor

Hikayeden bir tek unsuru çıkarınca olayların seyri ne derece değişir? Katakofti, bu kışırtıcı soruyu cevaplayan ilginç bir kitap
Gökdemir İhsan, edebiyatı, "Hakikati araştırmanın münasip bir yolu" olarak kullanırken hikayeyi de okur ile kahraman arasında fırsat eşitliğine dayalı bir oyun olarak kurguamış

Kaybolma, ipucu bırakma, iz sürme gibi konularda ilgiliyseniz ve serde bir nebze olsun dedektfilik varsa Katakofti size kârlı bir okuma vaat ediyor Ressam Ahmet Gürlen'in desenleri hikayenin kapılarını açan birer anahtar olarak sayfalara yerleştirilmiş

Her kapıyı açtığınızda bu ne güzel sürpriz diyeceksiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com