Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilekte, biten, bot, modelleri

Bilekte Biten Bot Modelleri

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilekte Biten Bot Modelleri

Sonbahar kış sezonuna girerken,hazır bu ürünler hakkında bilgilenmek isterken şöyle bir bilekte biten botlar hakkında yazı yazıyım istedim,çünkü kış aylarında kendileri benim de favorim olur!Bilekte biten botlar önceleri klasik kesimli pantolonların altına giyilmek için tasarlanmış,eteklerin altına bilekte biten botlar mı? Bunu düşünemez asla der,gördüğümde de hoş bulmazdım biliyorum bulmadınız=) Ancak kısa bir süre önce yani 3 kış veya 4 kışBu kısa botlar hatrı sayılır markaların eline düştüler 80′li yıllarda (Christian Louboutin ve Prada gibi) ve o zamandan bu zamana her sezon biraz daha benimsendi biraz daha sevildi Şimdilerde elbiselerin,şortların,eteklerin her parçanın altına kullanılabiliyorŞimdi sizlere bilekte biten botlarla ilgili bir kaç tüyo veriyim;
  • Pantolonlarla birlikte giyerken aynı renk botlarla kullanmaya dikkat edin çünkü siyah kısa botların içine sokulmuş pantolon bacaklarınızı ince ve uzun gösterecektir
  • Mini eteklerle beraber kullanırken opak kilotlu çorap giyerekte bacaklarınızı uzun görünmesini sağlayabilirsiniz
  • Kısa bot tercihi yaparken,geleneksel bir bot gibi bilekte dümdüz bitmediğimden emin olun yoksa bacağınızı kesere kısa ve kalın görünmesine neden olur
  • Bilekte biten botlar,maskülen ve feminen stillerini birbirlerine karıştırmak için iyi bir bahanedir,maskülen olan bu botları giydiğiniz zamanlarda feminen ayrıntılara sahip kombinler yapmaktan çekinmeyin!
Ayrıca ilk baş sol resimde gördüğünüz açık krem fırfır ayrıntılı ankle botları,dergide stil sayfalarını yazarken görsellerin dekupelerini aldığım Zaranın showroom sitesinde görmüştüm temmuz ayıydı o günden beklemeye başlamıştım,geçen hafta neyse ki Zaraya geldi ve aldım,beklemeyi sevmiyorum(!)
gerçi hangimiz seviyoruz ki?…

http://wwwbuttiningunlugucom/

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com