Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
iyi, peeling, ürünleri

En İyi &Quot;Peeling&Quot; Ürünleri

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

En iyi "peeling" ürünleri

Yüz güzelliğinin birinci koşulu cilt temizliği Cilt temizliği için yapılacak en etkili yöntem de peeling uygulamasıdır

Peki, peeling nedir? Peeling ciltteki ölü tabakayı atan, cilde pürüzsüzlük ve ışıltı katan bir cilt bakımıdır diyebiliriz Peeling yaptıktan sonra cildinize uygun bir nemlendirici sürerseniz, kremden maksimum fayda sağlarsınız Çünkü temiz bir cilt, nemlendiriciyi çok iyi emer

Ayrıca, peeling ile arındırılan cilt, makyaj için de çok uygun bir zemin olur Haftada 1 ya da 2 kez peeling yapmayı alışkanlık haline getirirseniz, cildiniz için büyük iyilik yapmış olursunuz

Dermalogica Daily Microfoliant

İşte, tüm dünyada en çok beğenilen peeling ürünlerinden biri Eşsiz pirinç bazlı enzim toz, ciltte anında ve gözle görülür bir şekilde daha yumuşak, daha parlak bir görünüm sağlıyor

Ayı üzümü, meyankökü, greyfurt ve aspergillus içeriklerinin bileşiminden oluşan Dermalogica'ya özel cilt aydınlatıcı kompleks ile ciltteki lekelenme ve ton farklılıklarının dengelenmesine yardımcı oluyor Pirinç kepeği ve özlerinden oluşturulan aktif içerikler ölü derileri mikro düzeyde temizlerken cildi canlandırıyor

Her yıl pek çok ankette ilk sıralarda yer alan bu peeling ürünü, risk almayı istemeyenlerin gözdesi

Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse Off Formula

'Ben her gün peeling yapma ihtiyacı hissediyorum' diyorsanız işte size mükemmel bir ürün İnce dokusu sayesinde, her gün cildinizi tahriş etmeden kullabilirsiniz

Hem su ile durulanabilme hem de silinebilme özelliğine sahip Yüzeyde biriken ölü pulsu deriden cildi arıtarak, cilde daha taze ve canlı bir görünüm kazandırıyor

Her günün sonunda derin temizlenmiş ve yumuşacık bir cilt için harika bir seçim

Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser

Hem meyve asitleri hem ovucu partiküller içeren oldukça etkili bir temizleyici Cildinizdeki ölü hücreleri temizlerken, cildi aydınlatmaya, canlandırmaya, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor

Murad ürünleri verdiği sözü yerine getiren ürünler Bu peeling de hem güçlü bir temizleyici aynı zamanda cilde hassas Yumuşak, temiz ve gençleşmiş bir cilde kavuşmak isteyenlere tavsiye ediyoruz

Chanel Maximum Radiance Exfoliating Gel

Mikro taneli maksimum parlaklık verici bu jel, jojoba taneleri ve inci tozu içeriyor Cilt yüzeyini düzgünleştirirken, cildin doğal parlaklığını geri kazandırıyor

Hem derin temizlik yapmak hem de cilde ışıltı kazandırma için ideal

Avon Anew Clinical Advanced Retexturizing Peel

Yüzde 10 glikolik asit içeren bu ürün cilde tazelik ve canlılık veriyor İçeriğindeki rahatlatıcı bitki özleri ise cildi yumuşatıyor Ayrıca, bu ürünü düzenli bir şekilde kullanırsanız, ciltdinizdeki mat görüntüde ve kırışıklıklarınızda da azalma göreceksiniz

Haftada 2-3 kere kullanabileceğiniz bu ürün cildinizdeki kızarıklara da iyi gelecek

Loccitane Brightening Smoothing Exfoliator

Loccitanenin bu ürünü içeriğindeki doğal mikro granüller, shea butter ve diğer doğal yağlar sayesinde cildi tahriş etmeden derin temizlik yapıyor C vitamini ve meyve özleri içeren formül cildin yenilenmesini, pigment dengesinin düzenlenmesini sağlıyor ve yüze parlaklık ve ışıltı veriyor

Özellikle hassas ciltelere tavsiye edeceğimiz bu ürün haftada iki gün rahatlıkla kullanılabilir

Neutrogena Deep Clean Invigorating Foaming Scrub

Bu ürün gözenekleri derinlemesine temizliyor İlk kullanımdan sonra bile cilt yumuşak ve pürüzsüz görünüme kavuşturuyor Özellikle siyah nokta oluşturan kiri ve yağı temizlemek için harika Yumuşak mikro boncuklar donuk ve cansız cilt yüzeyindeki ölü hücrelerin atılmasına yardımcı oluyor

Hem hesaplı hem de harika temizlik yapan ve her gün kullanabileceğiniz bir peeling ürünü arıyorsanız Neutrogena tam size göre

Clarins One Step Gentle Exfoliating Cleanser

Clarins'in tüm cilt tiplerine uygun bu derin temizleme ürünü portakal özleri içeriyor Sadece temiz bir cilde değil aynı zamanda yenilenmiş ve parlak bir cilde kavuşturuyor

Bu ürünün en büyük avantajı hem makyajınızı temizliyor, hem de peeling yapıyor Temizlerken cildin derinliklerine yerleşmiş fazlalıkları da alıyor Cildin doğal ve dengeli haline dönmesine yardımcı oluyor

Tek bir üründe iki özellik birden arıyorsanız, yani hem temizlik hem de peeling, bu ürün tam size göre Özellikle, sık seyahat edenler için kullanışlı değil mi?

Vichy Normaderm Exfoliating Gel Scrub

Vichy'den günlük kullanıma uygun jel yapısında temzileme peeling Mikro partiküller sayesinde gözenekler üzerindeki tıkanıklıkları açıyor, cildi derinlemesine temizleyip yumuşatıyor

Özellikle sivilceye ve siyah noktalara eğilimli ciltler için harika bir peeling Taze ve ferah kokusunu da seveceksiniz

La Mer The Refining Facial

Elmas tozları ve doğal deniz yosunları içeren formülüyle cildi en iyi şekilde temizlerken, cilde eşşiz bir parlaklık da veriyor Cilt hem yenileniyor, hem besleniyor

Çok kuru ve hassas cildi olanların korkmadan kullanabileceği bu ürün ciltte rahatlama sağlıyor, parkalık ve yumuşaklık kazandırıyor Fiyatı gözünüzü korkutmasın, çok az bir miktarı peeling için yeterli oluyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Chanel Maximum Radiance Exfoliating Gel

Tenin ışıltısını canlandırıyor ve ışıltılı bir ten ortaya çıkarıyor Yorgun ve donuk cilt tipleri için uygun

İçeriğindeki portakal çiçeği konsantresi ile cildi ölü hücrelerden yumuşak şekilde arındıran bu peeling'i, haftada 3 kez bile rahatlıkla kullanabilirsiniz

"Bir çok peeling ürünü denedim En memnun kaldıklarımdan biri Stresin cildim üzerindeki negatif etkilerini minimuma indiriyor"
-Seren Pak-

Shiseido Pureness Pore Purifying Warming Scrub

Arındırıcı granülleri ve mikro tanecikleri sayesinde cildi derinlemesine temizleyen, fazla yağı arındırarak tazelik katan ve gözenekleri açan, kendinden ısınan jel soyucu Karma ve yağlı ciltler için uygun Kuru ciltliler haftada bir uygulamalı

"Shiseido'nun ürünlerini seviyorum çünkü bana iyi geliyorlar Bu jel biçimindeki peeling ile cildim sanki her seferinde yenileniyor ve ben bambaşka bir cilde kavuşuyormuşum gibi hissediyorum"
-Melike Tümer-

La Prairie Cellular 3 Minute Peel

Elastikiyet kaybı başlayan, kolajen seviyesi azalan ve güneşin zararlı ışınları veya yüzdeki mimik kaslarının kasılmasından dolayı oluşan genişlemiş gözenekleri bulunan ciltler için üretilen çok özel bir ürün

Salisilik asit ve karışık meyve asitleri, genişleyen gözenekleri yok ederken cildin dokusunu yeniliyor Tahriş karşıtı içerikler, anti-oksidanlar ve La Prairie'nin "Eşsiz hücresel bileşimi" cilt yenileme formülünün bütününü oluşturuyor Elastikiyetini yitirmiş ve genişlemiş gözeneklere sahip olan cildin haftalık "dolgu" tedavisi için üretilen Cellular 3-Minute Peel, arındırma sürecinde hücre yenilenmesini hızlandırıyor

"La Prairie'nin pudrasını da yıllardır kullanıyorum ve onu referans alarak bu ürüne başladım Özellikle yazın fazla güneşte kaldığımdan cildim çok hırpalanıyor Daha ilk kullanımda yüzüme çok iyi geldi, gözeneklerinden şikayetçi olanlara tavsiye ederim"
-Sevim Deniz-

Biotherm Rides Therapie Polisher

Cildi anti-age bakımına hazırlayan arındırıcı kompleks, cildi yoğun bir şekilde pürüzsüzleştiriyor ve arındırıyor Mineral mikro partiküller ölü hücreleri nazikçe temizliyor ve cilt dokusunu etkin bir biçimde temizliyor Özellikle 30 yaş ve üstü için uygun bir ürün

"Cildime çok fazla ürün kullanmam ama temizliğine ve duru görünmesine çok önem veririm Rides Therapie Polisher'de hem anti-aging özellikli hem de çok iyi bir arındırıcı Cildimi nemlendiriciye hazırlıyor"
-Sevtap Kabataş-

Clinique Exfoliating Scrup

Yağ salgısına bağlı problemleri kontrol altına alıyor, cildi berrak ve ışıltılı gösteriyor Yüzeydeki çizgileri azaltarak, yorgun cildi canlandırıyor Özellikle karma ve yağlı ciltler için uygun

"Cildimle ilgili bir problemim yok aslında, zaman zaman yağlanma problemi yaşıyorum o kadar Hafif ve yumuşak bir ürün olduğu için bu peeling'i tercih ediyorum"
-Emel Erden-

Dermalogica Daily Microfoliant

Eşsiz pirinç bazlı enzim toz, ciltte anında ve gözle görülür bir şekilde daha yumuşak, daha parlak bir görünüm sağlıyor

Ayı üzümü, meyankökü, greyfurt içeriklerinin bileşiminden oluşan Dermalogica'ya özel cilt aydınlatıcı kompleks ile ciltteki lekelenme ve ton farklılıklarının dengelenmesine yardımcı oluyor Pirinç kepeği ve özlerinden oluşturulan aktif içerikler ölü derileri mikro düzeyde temizlerken cildi canlandırıyor

"Hassas bir cilde sahibim ve bence dünyanın en iyi peeling ürününü kullanıyorum! Dermalogica Daily Microfoliant, cildimi müthiş şekilde aydınlatıyor, tertemiz yapıyor"
-Handan Işıklı-

Neutrogena Deep Clean Invigorating Foaming Scrub

Bu ürün gözenekleri derinlemesine temizliyor İlk kullanımdan sonra bile cilt yumuşak ve pürüzsüz görünüme kavuşuyor Özellikle siyah nokta problemi yaşayan ciltler için harika

"Genç bir cilde sahip olduğumdan Neutrogena'yı tercih ediyorum İhtiyacıma tam cevap veriyor Özellikle yağlı ve siyah nokta problemi olanlar için birebir"
-Dilem Kırdar-

Vichy Normaderm Exfoliating Gel Scrub

Mikro partiküller sayesinde gözenekler üzerindeki tıkanıklıkları açıyor, cildi derinlemesine temizleyip yumuşatıyor Özellikle sivilceye ve siyah noktalara eğilimli ciltler için

"Bir dönem cildimle ilgili sorunlar yaşadım Şimdi cildim düzeldi fakat ben hala dermakozmetik ürünler kullanıyorum Vichy'den başka peeling ürünü kullanmıyorum"
-Selenge Karataş-

Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser

Hem meyve asitleri hem ovucu partiküller içeren oldukça etkili bir temizleyici Cildinizdeki ölü hücreleri temizlerken, cildi aydınlatmaya, canlandırmaya, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor

"Yıllardır Murad kullanıyorum Pürüzsüz ve sorunsuz cildimi kendisine borçluyum Başka bir ürün kullanmam mümkün değil"
-Sedef Özlü-

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com