Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, aksesuarları, giysileri, trend, yazının

2011 Yazının En Trend Giysileri Ve Aksesuarları

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2011 Yazının En Trend Giysileri Ve Aksesuarları

2011 Yazının en trend giysileri ve aksesuarları

Espadril platformlar

Biri bana gelip espadril ve platformlu ayakkabıları birleştirme fikrinden bahsetseydi, herhalde güler geçerdim Neyse ki tasarımcılar benim gibi düşünmemiş, zira bu ayakkabılar harika görünüyor

Kot elbiseler

Hem kot, hem gömlek, hem de elbise Son zamanlardaki favori trendim bu Şimdiye kadar kendine yakıştıramayan kimseyi görmedim ve size de şiddetle tavsiye ediyorum

Pembe portföy çantalar

Siyah, kırmızı, pembe, beyaz Ne renk giyindiğinizin önemi yok, bu pembe portföy çantalarla yazı elinizde taşıyabilirsiniz

Tepeden tırnağa kırmızı

Yazın sıcaklığı yeter diye sıcak renkleri bir kenara bıraktıysanız, onları tekrar ön plana almanızı öneririz Kırmızının ne kadar harika görünebileceği konusunda Selita Elibanks, Rihanna ve Dita Von Teese'den ilham alabilirsiniz

Mor - turuncu renk blokları

Son iki yıldır trendy olan renk blokları, yani iki renkli elbise ve tulumlar zaten çok hoşuma gidiyordu, ama bu turuncu ve morun uyumu harika Özellikle Cheryl Cole'un turkuaz kemeriyle

Yarım kollu elbiseler

Özellikle gece kıyafetlerinde dekolte giyinmeden ya da gösterişli kumaşlar seçmeden şık ve dikkat çekici görünmek zordur Fakat Diane Kruger, Nicole Kidman ve Olivia Wilde bu yarım kollu elbiselerle şık ve elegan görünüyorlar

Puantiyeli ayakkabılar

Jeaninizin altında da, elbisenizin ya da klasik pantolonunuzun altında da harika görünüyorlar Baharın en şık trendlerinden biri ve kesinlikle tavsiye ediyoruz Açık, kapalı, yopuklu ya da düz fark etmez, her şekilde güzeller

Çizgili maksi elbiseler

Halle Berry asimetrik bir görünümü, Hillary Duff ince çizgileri, Kim Kardashian ise kalın çizgileri tercih etmiş Bu trendle ilgili size bir uyarımız olacak; Eğer kıvrımlı vücut hatlarınız varsa, enine çizgiler yerine Halle Berry'ninki gibi asimetrik görünümleri tercih edin

Püsküllü sandaletler

Gece elbiselerinizi tamamlamak için süper bir fikir bu ayakkabılarşar içinizdeki yaramaz kızı ortaya çıkarabilirsiniz

Pantolon Askıları

Cameron Diaz, Abbie Cornish ve Tyra Banks'in bir bildiği olmalı Pantolon askılarını hem günlük giysileriyle hem de klasik görünümlerle kullanabiliyorlar

Kitap Şeklinde çantalar

neredeyse tüm ünlülerin ellerinde bu çantaları görmeye başladık Akıllı görünüm dedikleri bu olsa gerek!

Trenç elbiseler

İlk olarar Reese Witherspoon'da, sonda Kylie Minogue'da ve sonrasında da (kesinlikle son görüşümüz olmadığına eminiz) Uma Thurman'da gördük Çok sofistike ve elegan görünüyorlar Şiddetle tavsiye ediyoruz

Uzun kollar ve derin yırtmaçlar

Gece elbiselerinin en çok öne çıkan trendi bu Modacılar her zaman kıyafetlerimizde dekolteyi abartmamamız için bizi uyarıyorlar da, artık onları ciddiye almaya başlayabiliriz

Deri Şortlar

Biliyoruz yaz aylarıyla deri kıyafetleri bir arada düşünmek pek kolay değil, ama ne kadar güzel göründüklerine bakın Akşam davetlerini ve serin havaları bunları giymek için değerlendirebilirsiniz

Açık renk jeanler
Mutlaka denemelisiniz Bu yazın en sevdiğimiz trendlerinden biri Hatta alışverişe gittiğinizde kendinize birkaç rengini birden alın

Yüksek belli nude pantolonlar

Yaz aylarında pudra renkleri ve nudelar zaten vazgeçilmezimiz, bu renkleri pantolonlarda da denemenin bir sakıncası olmayacaktır

Bağcıklı Oxford ayakkabılar

Ozxford ayakkabılar zaten aşinayız, ama bu yaz bağcıklılarıyla tanışacağız

İp Kemerler

Reese Witherspoon, Jessica Alba ve Dita Von Teese aynı aksesuarı farklı görünümlerle kullanarak ufkumuzu açtılar

Süslü siyah elbiseler

Artık bu trend sayesinde tek bir renkle de asi olabiliyoruz Siyah elbiselerin üzerindeki drapeler, çiçekler ve fırfırları görünümümze hareket katmak için kullanıyoruz

Renkli platform ayakkabılar

İsterseniz formal davetlerde isterseniz plajda, isterseniz de günlük hayatınızda kullanabilirsiniz

Hasır fötr şapkalar

Ben bu şapkalara bayılıyorum İlk olarak Diane Kruger'da görmüştüm Görünen o ki hasır şapkalar bu yaz oldukça popüler

Transparan puantiyeler

Giysilerinizin transparan kısımlarını irili - ufaklı puantiyelerle süslemeye ne dersiniz?

Kapaklı cepler

Özellikle 70'lerin esintisini taşıyan flare jeanlerde kullanılan bu cepler de vintage bir görünüm için oldukça kullanışlı

Yeşil sallantılı küpeler

Eva Longoria, Hilary Duff ve Reese Witherspoon bu trendin öncülerinden Şekli ve büyüklüğü fark etmez, ama yazın favori renklerinden yeşili, takılarınızda da mutlaka kullanın

Püsküllü omuz çantaları

Vanessa Hudgens hippi tarzıyla, Nicole Ricthie boho-chic görünümüyl ve Jenna Dwan da modern şehitli tarzıyla aynı görünümde çantalar kullanmış Demel oluyor ki püsküllü çantalarınızı her şeyle tamamlayabilirsiniz

Metalik Blazer

Blake Lively, Vanessa Hudgens ve Eva Amurri, bir ofis giysisinin parlak kumaşlardan yapıldığında gece hayatına ne kadar iyi uyum sağladığını gösteriyorlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com