Mısırlı Pilav |
02-05-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Mısırlı PilavMısırlı Pilav Malzemeler: 1 sb pirinç, yıkanmış, suyu süzülmüş 2 sb su 1 yk tereyağı 1/2 sb mısır haşalanmış(konserve) 1 tk tuz Yapılışı: Mısırları küçük bir tavanın biraz kavurup, kenara koyunKaynar su, tuz, tereyağ ve pirinci orta boy bir tencereye koyun Kapağını yarım kapatın ve yavaş ateşte suyunu cekene kadar pisirin Kavrulmus mısırları içine atıp karısırdıktan sonra servis yapın __________________
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|