![]() |
Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....Bunlara sadece bi kac tane örnek umarim begenirsiniz! ![]() ![]() ![]() ![]() Gelinlikler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ _______ Gelinsaclari ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ _____ Gelin Duvaklari ![]() ![]() __________________________________________________ Gelin Cicegi ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ___ Gelin Ayakkabilari ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....evlenecekler icin güzel bi paylasim olmus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama bana yaramaz benim evlenmeme daha cooook ![]() ![]() ![]() gerci büyük laf etmemek lazim :P gul1 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....Alıntı: alone_angel Nickli Üyeden Alıntı evlenecekler icin güzel bi paylasim olmus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama bana yaramaz benim evlenmeme daha cooook ![]() ![]() ![]() gerci büyük laf etmemek lazim :P gul1 orasi hic belli olmaz canim sirin1 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....Alıntı: bergüzar50 Nickli Üyeden Alıntı Tesekkürler canim bu güzel paylasimindan dolayi ![]() ![]() ![]() Emegine saglik ![]() ![]() ![]() Birde damat adayini buldukmu is tamadir ![]() ![]() ![]() he valla hersey hazirda bi damat adayi eksik gul1 gul1 gul1 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....İçim Bir Hos Oldu Valla Birine Giydirip Evlendirebilsem Yani Düzgün Birini Bulup Giydirsem İçim Rahatlıcak Ama Yok Öle Kimse Tesekkürler Paylasım İçin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....ayy canim cok tsk ler harika hepsi bir birinden güzeler paylasim icin tsk ler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....![]() Sade,tül ve 2 parca olan gelinliklere bayIlIyorum in$ bir gün kIsmet olurda giyeriz ![]() SivaslIm t$kler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....ben bunu beyendim :)) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....Alıntı: sILa Nickli Üyeden Alıntı Sade,tül ve 2 parca olan gelinliklere bayIlIyorum in$ bir gün kIsmet olurda giyeriz ![]() SivaslIm t$kler ![]() ![]() tamam bakarim canimsirin1 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....Gelin Taclarini unutmusumehehe1 : ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....duaklar çoq güselmıs ya(((( saol paylastıgın için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....gelinlikleriin yanında birde dmat elbiselerini yayınlarsann çook güzl olacktrrrr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....Alıntı: marşal Nickli Üyeden Alıntı gelinlikleriin yanında birde dmat elbiselerini yayınlarsann çook güzl olacktrrrr ![]() Buyur Kardeş,Senimi Kırıcaz:lool: :lool: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....Alıntı: SABIRLI Nickli Üyeden Alıntı adamla alaksı yok damatlı begendım yanlıs anlasılma olmasın :lool: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....gelinlikler süper ya tşk ![]() |
![]() |
![]() |