![]() |
Dondurma Dolgulu Nuralp Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dondurma Dolgulu Nuralp Tatlısı Tarifi450 gr şerbetinden ayrılmış Kemalpaşa tatlısı (yaklaşık yarım paket kuru tatlıyı paketindeki tarife göre pişirerek elde edebilirsiniz) 100 gr kedidili bisküvi (yarım paket) 75 gr tahin 50 gr iri dövülmüş fındık Carte dOr Kaymaklı Dondurma Süsleme İçin: 100 gr bitter çikolata Yeterince çilek sos Öncelikle servis yapacağımız tabağımızı dondurucuya koyuyoruz, soğuk olsun ki servis sırasında dondurmamız hemen erimesin ![]() Bir tavaya iri dövülmüş fındık içlerini alıp kokusu çıkana dek kavuruyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Minik bir yuvarlak kabın içine streç film seriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öte yanda bitter çikolatamızı benmari usulü eritiyoruz ![]() ![]() ![]() Çilek ve üzümlerimizi yıkayıp kağıt havlu yardımıyla kuruluyoruz ![]() ![]() Dondurucuya koyduğumuz tabağımızı alıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|