Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, gorev, gun

7 Gun, 7 Gorev, 7 Dua

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

7 Gun, 7 Gorev, 7 Dua

Pazartesi ( Çamaşır günü) : Allahım,ne olur, bütün bencilliğimi ve kibirliliğimi yıkamama yardım et
ve ben hep sonsuz bir alçak gönüllülükle Senin yolunda çalışayım
Salı ( Ütü günü) : Allahım, ne olur yıllardır üzerimde oluşan önyargı kırışıklıklarından kurtulayım,
ve böylece başkalarının güzelliklerini de görebileyim
Çarşamba ( Tamir günü) : Allahım, lütfen hatalı davranışlarımı tamir etmeme yardımcı ol ki ,
ben başkaları için kötü örnek olmayayım
Perşembe ( Temizlik günü) : Allahım,ne olur kalbimin gizli köşelerinde birikmiş olan bütün kusurlarımı silip temizlememe yardım et!
Cuma ( Mübarek gün): Allahım, gönül sarayımı senin için hazırladım Lütfen onun tahtına kurul, bugünü ve hayatımın geriye kalan kısmını Senin sevginle birlikte yaşayayım
Cumartesi ( Alışveriş günü) : Allahım,bana akıllıca alışveriş etme gücü inayet et ki
kendim ve sevgiye ihtiyacı olan herkes için ebedi mutluluk satın alabileyim
Pazar ( Yemek günü) : Yüce Rabbim, ne olur bana yardım et ve ben kocaman bir çaydanlık kardeşlik sevgisi demleyerek yanında zerafet ekmegiyle birlikte bol bol ikram edeyim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com