|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arifesinde, çığlıklarımızın, edilmiş, haykırmalardayım, lal |
![]() |
Lâl Edilmiş Çığlıklarımızın Arifesinde Haykırmalardayım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lâl Edilmiş Çığlıklarımızın Arifesinde Haykırmalardayım..Lâl edilmiş çığlıklarımızın arifesinde haykırmalardayım ![]() Şükür ki kapsama alanını aşacak yankılarım ![]() Hadi kesin sesimi! Susturun içimdeki susmayan beni ![]() ![]() ![]() haykırıyorum: o halde susturun (!) Asra yemin olsun ki, en çok kendime zulmettim! "Stratejik bulmadılar düşüncelerimi ![]() Çağın tuğrasını çektiler, mil niyetine" ![]() ![]() ![]() - Hangi pranga öfkemizi içimizden söküp atabilir ki? Aklım başımdan istifa edeli çok oldu ![]() Kaç zamandır ruhuma kinimi üflüyorum ![]() Karabasanlar kesiyor soluğumu ![]() İçimin boşluklarından intihara teşebbüs ediyor travmalı tüm duygular ![]() Katlime ferman, yine "ben" oluyorum ![]() Üç kuruşluk susuşlarla mevte kadar bozdum misâkımı ![]() Rant sağlama peşinde değilim ![]() Siyasete kurban edecek bir davanın mensubu hiç değilim ![]() Yalnızca düş peşindeyim ![]() Hadi sen de düş peşime ![]() ![]() ![]() Bu ipte kaç cambaz oynama kavgasında böyle?! Yargısız infazlarda nöbet tutuyorum ![]() Hangi yaramdan sarılıyorsam tekrar kanıyorum ![]() Asra yemin olsun ki, kinim en çok kendime! ![]() ![]() Kend(t)ime küstü/rüldü/m ![]() Hüsranların yamacında gezineli dünyaya sataşır oldum ![]() Bir ters- bir düz sövüyorum, çağın dışına çıkamayan yanımıza ![]() Bir çığlığa susuyorum ![]() Avaz avaz ayaz oluyorum ![]() Üçüncü çoğul kişiler ünlemlerimi elimden almış olsalar da: HAYKIRIYORUM ![]() Şimdiki zamanı yaşayanlar telaşa kapılmasınlar! "DİNİ GEÇMİŞ ZAMAN"a uyarladılar "uzlaşan" tüm fiilleri ![]() Asra kasem olsun ki, İsyanım kendimedir! Bütün çilemi alt alta toplasam kaç yürek eder? Kaç kahırlık yanmışımdır geçen bunca yılda ben? Bu hesap, kitaba uymaz ![]() Dağıt ve tekrar topla, sağlamasını yap sonra(!) İsyanım kavgamın şanındandır ![]() İsyanım gönlümün susmaya razı olamayışındandır ![]() Sus(ma) ve isyankâr olma gönlüm(!) Asra yemin olsun ki, Aldanış üstüne aldanışlardayım! Güneşin avuçlarında yakalıyorum yüreğimi ![]() Kendimi arayışlarım uzun metrajda ![]() Bakiyem dibe vurmada ![]() Ruhsatım yok vakte şükür biçmeye ![]() Aldanış ki, yakama yapışan yazgı ![]() Aldanmışlık ki, ardışık mahvoluşlar seansı ![]() Tüm aldanışlarımın bileşkesi yamalı bir mağlubiyet! Aşınan zamanların vurgunuyum ben ![]() Gazap üstüne azap giydirilmiş hükmüme ![]() Gittikçe ufalıyorum ![]() ![]() Hudutları aşan zihnim sınır dışı ediliyor ![]() Düşlerimden yırtın libasımı ![]() Düşüncelerimi dar ağacında ağarlayın ![]() Fikir sancıdır, ağır bedel ister biliyorum ![]() ![]() Düşünüyorum: hadi öyleyse vurun ![]() Çekin ipimi! Azrail'e baş eğersem, aklımla aramı bozarım ![]() Asra yemin olsun ki, Haddi aşan hatalardayım ![]() Niyetsiz bir tevbe kaç günahı silebilirse, o kadarım ![]() Sınır tanımaz bir acziyetin sınırındayım ![]() Aldanışlar uçurumundayım, heyhattt! ![]() ![]() ![]() AYARI BOZUK BİR ÖMÜR, KAÇ ÖLÜME DENK GELİR? Asra yemin olsun ki, İnsanlık ziyanda ![]() ![]() ![]() İki yol arasında gel-gitlerdeyiz ![]() Ne tam iman, ne tam inkar ![]() ![]() Ölüm değmemiş yaşamımıza, hakikatin gölgesindeyiz ![]() Sabrı ve hakkı merkez edinemeyenleriz ![]() Bir tarağın kırılmış ve ayrılmış dişleriyiz ![]() ![]() -FE EYNE TEZHEBUN?- Bu gidiş nereye? İnşaallah SELAMETe ![]() İnşaallah HİDAYETe ![]() SIRAT-I MÜSTAKİMe ![]() ![]() YA RAB! SEN BİZLERE MERHAMETİNDEN LUTFEYLE! Lâl edilmiş çığlıklarımızın arifesinde haykırmalardayım ![]() Şükür ki kapsama alanını aşacak yankılarım ![]() Hadi kesin sesimi! Susturun içimdeki susmayan beni ![]() EyvAllah özgürlüğün tene değişine! EyvAllah! |
![]() |
![]() |
|