Mantarlı Soslu Et Yemegi Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mantarlı Soslu Et Yemegi Tarifi(4 kişilik) Malzeme Listesi:
Tereyağını tencerenizde eritin, rendelenmiş soğanları içine atıp 2-3 dakika karıştırarak kavurun Etleri ilave edin 3 -4 dakika karıştırarak kavurun Mantarları büyük boy ise 4'e küçük boy ise 2'ye bölün ve tencerenize ilave edin 2-3 dakika daha karıştırarak pişirinKarabiber, kekik, pul biber ve tuzu ekleyin 1 yemek kaşığı unu malzemelerin üzerine dökün ve karıştırarak tüm malzeme ile güzelce karışmasını sağlayın, 3 su bardağı suyu ilave edin Yemeğiniz kaynayıncaya kadar ocağınızın ateşini kuvvetli durumda tutun, sonra en kısık ayarda ve kapağı kapalı olarak 1,5 saat pişirin Arada yemeğinizi karıştırın Geniş ve derin bir servis kasesine aktararak servis yapın Afiyet olsun |
|