![]() |
4 Yaşındaki Yavruyu Sobada Yaktı |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() 4 Yaşındaki Yavruyu Sobada YaktıKATİL ANLATTI, ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ ![]() ![]() 07 Ocak 2010, Konya 2
![]() ![]() Kezban Uslu, savunmasında, 2008 yılında Kader isminde bir kızının öldüğünü, diğer kızının da rahatsızlığından dolayı yaklaşık 3,5 ay hastanede kaldığını söyledi ![]() Eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını öne süren Kezban Uslu, ''Bu süreçte hasta olan kızımı da benden uzaklaştırdılar ![]() ![]() ![]() -ÖLEN KIZININ BEBEĞİNİN KOLUNU ÇIKARDIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ- Komşularının çocuğu olan Beyza'ya hiçbir düşmanlığı olmadığını ifade eden Uslu, savunmasında olay gününü şöyle anlattı: ''O gün sebebini bilmediğim bir nedenden dolayı işten çıkarıldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahkeme başkanının çocuğu sobada yakıp yakmadığı sorusuna sanık, ''Sobada yaktım ![]() ![]() ![]() ![]() -ÖLDÜRÜLEN ÇOCUĞUN ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ- Anne Asuman Çökekoğlu'nun ağlayarak ''Benim çocuğumun suçu neydi'' diye sorması üzerine sanık ve salonda bulunan birçok kişi gözyaşlarına hakim olamadı ![]() Söz alan Çökekoğlu ailesinin avukatı, sanığın verdiği ifadeyi kabul etmediklerini belirterek, mahkemenin hüküm verirken hazırlık soruşturmasında verdiği ifadenin göz önünde bulundurmasını talep etti ![]() Mahkeme başkanı, duruşmayı eksikliklerin giderilmesi için erteledi ![]() Duruşma bittiğinde, anne Asuman Çökekoğlu sanığa ''Çocuğumu neden öldürdün'' diye bağırarak sinir krizi geçirdi ![]() Bunun üzerine ağlamaya başlayan sanık, salondan çıkarıldıktan sonra ''Ölmek istiyorum'' diye bağırdı ![]() Konya'da, annesinin 30 Nisan 2009'da ekmek almak için bakkala gönderdiği 4 yaşındaki Beyza Çökekoğlu'ndan 33 gün haber alınamamış, polisin araştırması sonucu kız çocuğunun komşuları Kezban Uslu (23) tarafından boğularak öldürüldükten sonra cesedinin sobada yakıldığı ortaya çıkmıştı ![]() Ortada delil bırakmamak için Beyza'nın cesedini sobada yaktığı öne sürülen zanlı Kezban Uslu'nun 3 yaşındaki çocuğunun hastalık nedeniyle öldüğü, bir çocuğunun da engelli olduğu, bu olayı ''kıskançlık'' nedeniyle işlemiş olabileceği iddia edilmişti ![]() Kezban Uslu, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor ![]() ajans5 ![]() __________________
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|