Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
milföylü, rosto, tarifi

Milföylü Rosto Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföylü Rosto Tarifi



MİLFÖYLÜ ROSTO TARİFİ

Malzemeler:

1 kg rostoluk dana eti
3 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
250 gr mantar
1 adet soğan
3 dal kıyılmış maydanoz
2 adet milföy hamuru
1 çorba kaşığı un
1 adet domates
1 adet yumurta sarısı
Tuz, karabiber, biberiye, pul biber

Yapılışı:

Eti kızartın Tuz, karabiber ve biberiyeyi karıştırıp ete sürün Zeytinyağı ilave edilmiş fırın kabına koyarak 200 derece fırında 30 dakika pişirin Soğanı tereyağında kavurun Mantar, pul biber ve tuz ekleyerek pişirin Ocaktan alıp maydanoz ekleyin Milföyleri şeritler halinde kesin Mantarları yağlı kağıt serilmiş tepsiye yayın Eti mantarın üzerine yerleştirip üstüne bir-iki dilim domates koyun Milföy şeritlerini etin etrafına yerleştirip yumurta sarısı sürün 200 derece fırında 25 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.