Tencerede Ak Meyane yapınız, bunu 1,5 kepçe et suyu ile ıslatınız İçine çentilmiş 1 havuçla çok ufaklarından soyulmuş soğan, kıyılmış 1 diş sarımsak, 1 kaşık sirke, tuz, biber, bir tutam Bahar koyunuz Hafif ateşte pişiriniz Sonra haşlayıp soğutunuz Dana ya da Sığır iliğini beşer santim boyunda doğrayınız, tencereye dökünüz Dört beş dakika pişiriniz, üzerine ince doğranmış maydanoz serpiniz, bir iki kez çevirip indiriniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.