Patatesli Dana Eti Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patatesli Dana Eti TarifiPatatesli Dana Eti Tarifi 500 gr et (orta büyüklükte doğranmış kemiksiz) 250 gram patates 2 çorba kaşığı tereyağı 2 tane soğan 1 çay kaşığı biber 1 çorba kaşığı domates salçası tuz Patatesleri soyup doğrayınız Yağ ile tavada çeviriniz Kızartmadan indiriniz Etleri yıkayıp süzünüz Yağ ile tencereye koyunuz, üzerine soğanları rendeleyiniz Tuzunu biberini ekiniz, salçayı ilave ediniz Harlı ateşte karıştıra karıştıra kızartınız Etler kızarınca ateşi hafifletiniz Su ve patatesleri içine atınız Suyu azalana kadar pişiriniz Servis yapınız |
|