![]() |
Cevap : Evde Tek Başına :d |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() Cevap : Evde Tek Başına :dben çıldırırım valla korkudan giderim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Evde Tek Başına :dnoluyor ordaa kimsisisisin sennn çık dıdıdıdıdışarı erkeksseseseen:P napıcam ya gel ey ruh kola çerez gani gel otlan sende derim heralde:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
J_TERRY
|
![]() Cevap : Evde Tek Başına :dya mp3 takar uyurum yada dısarı cıkar bi dolasırım (tabi yanlız deil)
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Evde Tek Başına :dewde dışarıdan en fazla ışık alan yere oturur dışarıyı seyrederdm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() Cevap : Evde Tek Başına :dvakit ayırdığınız için tşkler canlarım acayip soğukkanlısınız yah ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
beyban
|
![]() Cevap : Evde Tek Başına :dkaranlığı severim bütün kötülükleri örter oturduğum yerde düşünürüm sesler meslerde beni hiç ilgilendirmez abicim ben filozoftluk yaparım :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
![]() Cevap : Evde Tek Başına :dbravo valla cesaretinizden ötürü yorum için tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Evde Tek Başına :dbn karanlıklara bayılırm telimden (kulaklık kullanarak) şarkı açar ve son ses müziq dinlerim ve hiç bir şey duymam yine hayallere dalar ağlamaya başlarım ve uyuya kalırm ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() Cevap : Evde Tek Başına :dbravo valla niye ben hiçbirini yapmıyorum yah direk ödüm patlayıp bayılma modunu alıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
1die
|
![]() Cevap : Evde Tek Başına :dBalıkcıların kullandıgı el fenerı var bende bişicik olmaz
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Evde Tek Başına :dbenim her zaman bir B planım vardır hatta B planlarımın bile b planları vardır :D ha tüm çareler tükense bile karanlığı severim ses çıkaranıda çıkardığına bi pişman ederim aslında hep yanlarımızda olduklar için alıştım sizin,benim ve hatta kaplan abinin bile arkasında yada yanında birkaç tane bişeyler var hep oldukları için korkutmuyolar,ben artık kabullendim ;)
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Evde Tek Başına :dKapıyı kapatıp yorganın altına girerdim :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
gencer20
|
![]() Cevap : Evde Tek Başına :dyatar uyumaya çalışırım ses gelirsede gelsin korkunun ecele faydası olmaz gellende hoş gelir yani öcüden öleni hiç görmedim görmediğim birşeyede inanmam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
azrail
|
![]() Cevap : Evde Tek Başına :dkartanlık bi odada yatagıma yatar filmmimi açar film izlerim yanına abur cubur ne güsel arkadaşlarıda alırım eve ufaktan bi film partiside fena olmaz hani :)
![]() |
|