![]() |
Nasreddin Hoca |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Nasreddin HocaAdamın biri Nasreddin Hocaya sormuş: - Hoca bir mizah sitesi hacklenmiş duydun mu? - Hoca demiş bana ne! - İyi ama hocam senin site hacklenmiş ![]() - iyide o zaman sana ne! Nasreddin hoca birgün küçük hack programlarıyla Yahoo’yu hacklemeye çalışıyormuş ![]() Çevresindekiler sormuş ![]() - Hoca ne yapıyorsun ![]() - Görmüyormusunuz Yahoo’yu hacklemeye çalışıyorum ![]() - İyi de hocam o programla Yahoo hacklenmez ki! - Ya hacklenirse ![]() Hocaya sormuşlar - Hocam dünyanın merkezi neresi ![]() Hoca demiş ![]() - Google da girip "dünyanın merkezi" diye arattır demiş ![]() Hocadan devamlı Windows XP cdsini istiyorlarmış Hocada bakmış olacak değil en sonunda - Cd yi bardak altlığı yaptım demiş ![]() - İyide hocam hiç CD den bardak altlığı olurmu demiş ![]() Hoca da - Niyetin yoksa vermeye bardak altlığıda olur demiş ![]() Arkadaşları Hocaya dert yanıyorlar - Hocam senin karın internette çok sörf yapıyor demişler ![]() Hocada - Olurmu canım o kadar sörf yapsaydı bizim siteyede uğrardı demiş ![]() Adamın biri hocaya - Hocam siten kaç tekil hit alıyor der ![]() - Hocada Aylık 10 ![]() Aradan birkaç yıl geçer ![]() ![]() - Hocam siten kaç tekil hit alıyor der ![]() - Hoca yine 10 ![]() ![]() - İyide hocam bunca yıldır hiç değişmedimi der ![]() Hocada - Erkek adamın ağzından laf bir kere çıkar ![]() Hoca birgün CDciye gidiyormuş ![]() ![]() - Hocam bize de oyun cd si alsana demişler ![]() ![]() Hoca akşam CDciden dönerken çocuklar yine önünü kesip hocaya hani bizim CD demişler ![]() Hocada yalnız bir Cd çıkarıp parasını veren çocuğa vermiş ![]() - Parayı veren oyunu oynar demiş ![]() Hocanın bilgisayarına virüs girmiş ![]() ![]() Çevresindekiler sormuş ![]() - Hoca kimi getirelim de baksın bilgisayara demişler ![]() Hocada - Çernobil virüsünü yiyen birini getirin demiş ![]() ![]() Hoca internetten tanıştığı bir kadın ile evlenir fakat daha kadının yüzünü görmemiştir Gerdek gecesi bakarki kadın çok çirkin ![]() - MSN listeme kimi ekliyim diye sorar ![]() Hocada - Beni eklemede kimi eklersesen ekle der ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|