Türk Kızları!!! |
04-07-2007 | #1 |
tatia27
|
Türk Kızları!!!NE MUTLU TÜRK KIZIYIM DİYENE! 2 -) Türk kızı; kimseye bağlanmaz, cok gerekiyorsa bağlar 3 -) Türk kızı; zekasını kanıtlamaya calısmaz Dünya alemin bildigi birseyin kanıti olmaz tabii ki 4 -) Türk kızı; her kusun etinin yenmeyecegini cok güzel ögretir 5 -) Türk kızı; cok nazlıdır, ama yakısır 6 -) Türk kızı;kızdığı zaman, ortalıkta olmanız tavsiye etmeyiz 7 -) Türk kızı;kendisi hakkında yapılan olumsuz elestirileri dinler Ama hic bu lafları takmaz , Çünkü Türk kızının olumsuz yönü yoktur 8 -) Türk kızı; annesine tapar Kardesleri icin ölür Babasına toz kondurmaz 10 -) Türk kızı; AsLa vazgecmez 11 -) EN SON VE EN GERCEĞI : EN GÜZEL KIZLAR TÜRK KIZLARIDIR ! ____mışşşşşşsizin yorumunuz ne??
04-07-2007 | #2 |
angelesdream
|
3 -) Türk kızı; zekasını kanıtlamaya calısmaz Dünya alemin bildigi birseyin kanıti olmaz tabii ki hehehe bunu çok sewdım ben sağol tatia |
04-07-2007 | #3 |
asyaland
|
tabikii en güzelii biziz süphesi olan var mı ??? :)) saol tatia ellerine sağlık |
04-07-2007 | #4 |
flipper
|
Türk kızı; kimseye bağlanmaz, cok gerekiyorsa bağlar gemici bile o düğümü atamaz Büyük İskender bile çözemez teşekkürler |
04-07-2007 | #5 |
yosun_26
|
Türk kızı; annesine tapar Kardesleri icin ölür Babasına toz kondurmaz Türk kızı; AsLa vazgecmez |
04-22-2007 | #7 |
mate
|
Türk kızı;kızdığı zaman, ortalıkta olmanız tavsiye etmeyiz Türk kızı; kimseye bağlanmaz, cok gerekiyorsa bağlar çok güzel canımmm özellikle bu ikisi benim tam bir türk kızı olduğumun kanıtıdır |
04-22-2007 | #8 |
RaHaTSiZ
|
~~ Waoowww o kadar iddialısınız yani xD ßen Angelina Jolie'yi ayırdıkTan sonra ßunLAra KatıLAßiLirim :)) şaka ßir yana doğru sözLer ßunLAr ßizim ülkemiz insanı ßamßaşkadır paylaşımın için Teşekkürler tatia ~~ |
04-22-2007 | #9 |
Ergenekon
|
Türk kızı; cok nazlıdır, ama yakısır Şımarmak daha da yakışır Türk kızına,, teşekkürler, paylaşım için |
04-22-2007 | #10 |
doctor88
|
6 -) Türk kızı;kızdığı zaman, ortalıkta olmanız tavsiye etmeyiz haklısın tatıa |
04-22-2007 | #12 |
Ergenekon
|
Türk kızı; kızdığı zaman, ortalıkta olmanızı tavsiye etmeyiz bak bu konuda haklısınız, çünkü diğer ülke kızları zaten hiç kızmıyorlar |
|