Kadınlara Güvenmek |
04-22-2007 | #1 |
Ergenekon
|
Kadınlara GüvenmekBEN kadınlara güvenirim Bir dostum olacaksa kadından olsun Kadınlar merttir Kadınlar yiğit Kadınlar dünyanın yönetimine el attıkları gün, göreceksiniz yeryüzü daha yaşanır olacak Dişi kuştur kadın Sevgi çöplerini toplaya toplaya, barışla örerek, yeni dünyayı kadınlar yapacak Kadınlar dünyanın neresinde yönetime geldilerse, ister bir kurumda, ister bir ülkede, tarihe düşen destanlar yazdılar Türkiye hariç Bizim seçtiğimiz kadınlar işleri daha da berbat ettiler Niçin? Çünkü kadınlıklarını bırakıp erkekleştiler Misal; Meclis'te özenin ifadesi olan ‘‘Ayy! Küpem düştü'' sesini hiçbir zaman duymadım Sesleri geldiğinde genelde erkek hoyratlığı adına ‘‘Otur yerine ulan'' diyorlardı Oysa insanlar onları kadın oldukları için seçtiler Onlar ise kötü bir erkek taklidi olmaktansa, kadın olmanın yüceliğini bilmiyorlardı Erkekleştiler ve kaybettiler Bence kadın gibi kadınlar yeni yeni geliyorlar Bakın; demokratik kitle örgütlerinin önünde, üniversitelerde, eğitimde, sağlıkta, iş hayatında, kültür ve sanatta, sosyal kavgaların başında artık çok kadın var Saf saf yerlerini alıyorlar Sesleri daha gür Dişi kuşlar, ağızlarında sevgi ve barış çöpleriyle yeryüzünü insanoğluna yuva yapmaya geliyorlar Ben kadınlara güvenirim Kadınlar merttir, kadınlar yiğit |
04-22-2007 | #2 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Kim bu sözlere yanlış diyebilir ki? Ben bu sözlere katılmakla kalmıyorum, savunuyorum da bu sözleri Çok kaliteli bir paylaşım olmuş Ergenekon, emeğine sağlık |
04-22-2007 | #4 |
tatia27
|
ergenekon çok teşekkürler çok yerinde ve güzel bi yazı olmuş ama siz erkeklerde ölesiniz:)
04-22-2007 | #5 |
Ergenekon
|
teşekkürler fırsat bulursam "erkeklere çok çok çok ama çokk güveniyorum" diye yazacağımmm |
04-23-2007 | #9 |
puslu
|
Eline sağlk ergenekon yine farklı bir açıdan ele almışsın ve çok güzel olmuş Teşekkürler |
04-23-2007 | #11 |
[KAPLAN]
|
Evet, hem yiğit ; hem de kıymet bilendir Özellikle de Türk kadını Eline sağlık Ergenekon |
|