|
|
Konu Araçları |
adobe, cs55, eğitim, eurosoft, photoshop, uygulamalar, yazılımı, örnek |
Eurosoft Adobe Photoshop CS5.5 Örnek Uygulamalar Eğitim yazılımı |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eurosoft Adobe Photoshop CS5.5 Örnek Uygulamalar Eğitim yazılımıEurosoft Adobe Photoshop CS55 Örnek Uygulamalar Eğitim yazılımı ADOBE PHOTOSHOP CS 55 Örnek Uygulamalar Video Eğitim Seti Eğitimci, Ceyhun Akgün tarafından hazırlanan bu eğitim seti ile birlikte Photoshop program bilginizi daha da geliştirebilir, örnek uygulamalarla Photoshop’u kavrayışınız artabilir Fotoğraflar üzerinde yapılan renk düzeltme teknikleri konusunda alternatif çözümlerle bakış açınız değişecek DVD içinde yer alan konular ayrıntılı olarak, neden-sonuç ilişkisiyle anlatılmış ve alternatif çözümleriyle anlatımlar zenginleştirilmiştir Ezbercilikten uzak, yalın bir dille anlatılan video dersler sayesinde bilginiz daha da gelişecek Özel Uygulamalar Serisi 1 adını verdiğimiz bu çalışmanın farklı konularda Photoshop dersleriyle devamı gelecektir DVD içinde renk düzeltme, maskeleme teknikleri, seçim teknikleri üzerinde özellikle durulmuştur DVD içinde 65 Adet özel uygulama hazırlanmıştır DVD içeriğini zenginleştirmek amacıyla daha önce yayınlanan Photoshop CS4 Pratik Öğrenim Setinin en nitelikli video dersleri ayrıca DVD içine konulmuş, program bilgisi yeterli olmayanların adım adım temel konuları öğrenmesi amaçlanmıştır Ders Konu Başlıkları; 01 Pratik Renkdegisikligi 02 Sari Rengi Geriye Cekmek 03 Kolaj Calismalarina Giris 04 Objeleri Saydamlastirma 05 Belirgin Cizikleri Yok Etmek 06 Tarihleri Silmek 07 Fotograflari Noturilize 08 RGB CMYK donusumu 09 Acik Pencereler Arasinda 10 Acikbelgeler Arasinda Tasima 11 Sekmeli Acilisi iptal etmek 12 Calisma Alanini Dondurme 13 Application Frame 14 Crop Araciyla Onemli Dokunuslar 15 Secim Alanini Kullanarak Kirpma 16 3te 1 kuralli Kirpma 17 Crop Seceneklerini Ozellestirme 18 Ozel Calisma Olculerini Kullanma 19 Image Processor Giris 20 Image Processor Uygulamasi 21 Fotografi buyutme yontemleri 22 Content Awar Scale 23 Content Awar Scale2 24 Fotograf Acisini Ogrenme 25 Fotografin Beyaz Gri Siyah noktasi 26 Renk Duzeltme On Deger 27 Curve Ideal Kontrastlik 28 Adjustment Layerlar 29 Adjustment Layer Mask 30 Renk Duzeltme TAT fonksiyonu 31 Vibrance etkisini kullanma 32 Fotograf Siyah Beyaz donusum 33 Black White Kontrol Paneli 34 Ters Isikli fotograflariniz 35 Shadow HighLights 36 Screen Modu Renk 37 Multiply Renk Calismasi 38 Burn aracinin kullanimi 39 Dodge aracinin kullanimi 40 Panoromik Fotograf 41 Kolaj uygulamasi 42 Firca Boyutlarini Pratikdegisimi 43 ReTouch Firca Kullanimi 44 Duotone ile Zengin Tonlar 45 Gradient Map Zengin Tonlar 46 Renklendirme Gradient Map 47 Renkleri Farkli Araclarla Degistirme 48 Portre Ozel Renk efekti 49 Portre Ozel Renk efekti2 50 Harmanlama Kipleri Ozel Renk 51 Hatlari yumsatma 52 Kolajlarda Mask Uygulamasi 53 Mask uygulamalari 54 Cam Saydamlastirma 55 Cam Saydamlastirma uygulamasi 56 Detayli Secim Calismalari 57 Sac Secim Teknigi 58 Refine Edge Sac Secimi 59 Kanallarla Secim Calismalari 60 Kagit Yirtik Etkisi 61 Isik Huzmesi 62 Unsharp Mask Filitresicom 63 Unsharp Amaca Uygun Degerler 64 Unsharp Tavsiye Degerler Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 44,84 TL |
|