Görsel Mandrake Linux 9.2 Eğitim Seti |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Görsel Mandrake Linux 9.2 Eğitim SetiGörsel Mandrake Linux 92 Eğitim Seti [*]Linux işletim sisteminde, Windows işletim sisteminde yaptığınız hemen hemen herşeyi yapabilirsiniz Üstelik Linux sistem güvenliği ile Microsoft Office uygulamalarının Linux eşdeğeri olan OpenOffice paketi ile de ofis işlemlerinizi yürütebilirsiniz Hem de Microsoft Office ile daha önce hazırladığınız dosyaları da kullanmaya devam ederek İşte her geçen gün popülerliği artan bu Linux sürümlerinden ve en yaygın olanlarından biri olan Mandrake Linux sistemini öğrenmek isteyenler bu setimiz tam size göreSistem uzmanlarına bile yardımcı olabilecek bu seti kaçırmayın Eğitim Seti 10 CD''dir, bunun 6 CD''si eğitim, kalan 4 CD'' de Mandrakelinux 100 Community sistemini içerir Yani eğitim setiyle birlikte işletim sistemini de alacaksınız Mandrake Linux Eğitim Seti, Flash Player desteği olan tüm browser''larda çalışır Bu da neredeyse platformdan bağımsızlık demektir Linux, Windows, Macintosh tüm sistemlerde çalışır Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 22,42 TL |
|