![]() |
Romantik Komik Mesajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Romantik Komik MesajlarKomik Romantik Mesajlar Seni benim kadar sevenler, sana benim kadar hasret kalsin ![]() Sen elimden tutunca, deniz basardi içimi ![]() ![]() Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yönünü rüzgara dön yeter ![]() ![]() Ben seni dün sevmedim, çünkü dün bitti ![]() ![]() ![]() Ask bir elma sekeridir ![]() ![]() Rüyalarini gül yapraklariyla yatagini papatyalarla süsledim, üzerini sevgiyle örtüp tüm kabuslari aldim ki en güzel rüyalari sen göresin ![]() Yalnizlik gecelerin,Umit bekleyenlerin,Hayal caresizlerin,Yagmur sokaklarin, Tebessum dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanem ![]() ![]() ![]() Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülüm ![]() ![]() Eger beni bu sokakta,bu semtte,bu şehirde bulamazsan sevgilim bilki ben, Gözlerinin daldigi yerdeyim ![]() ![]() ![]() Güller hep ellerinde açsin,ama dikenleri batmasin ![]() ![]() ![]() Gün bir gün, sevdalanmis geceye gecede yakomoz düsürmüs denize ogünden bugüne geceyle gündüz ayrilmaz olmus taki günes tutlup gölge düsürene dek sevdalara Dunyada iki kor tanidim; biri beni gormeyen sen, biri de senden başkasini gormeyen ben ![]() ![]() ![]() Eger çolde bir cicek olsan; seni kaybetmemek; icin gozyaslarimla sulardim Eger gozumdeki bir damla yas olsaydın; seni kaybetmemek; icin hic aglamazdim ![]() |
![]() |
![]() |
|