İki Gün Neler Olacak |
04-17-2007 | #1 |
Ergenekon
|
İki Gün Neler OlacakBugün saat 14:35'te yeniay doğuyor Kendimizi sabırsız ve düşünmeden hareket ederken bulabiliriz Karşılaştığımız sorunlara hemen sonuçlar üreteceğiz Cesaret göstermemiz gerekiyor Yenilikçi olabiliriz Akşam saatlerinde daha yapıcıyız Koç'lar burçlarındaki Ay sayesinde dikkat çekiyor Onlar için yeni başlangıçlar önemli olacak Kendilerine olan güvenleri artıyor Boğa'lar sabırlı olabilmeli Kontrol dışı olaylara karşı iyimser bakmaya çalışmalılar Hiçbir konuda acele karar verilmemeli İkizler farklı görüşlere karşı ılımlı olmalı Bu arada ileriye dönük planlar öne çıkıyor Başkalarının önerilerine açık olmalarında fayda var Yengeç'ler enerjilerini olumlu kullanmaya çalışmak durumunda Zira artan işlerini toparlamaları gerekecek İş hayatında dikkat edilmesi gereken gelişmeler ortaya çıkabilir Aslan'lar düşüncelerini rahatlıkla öne çıkaracak Yeni kişilerle tanışma olasılığı yanında, eğitim alanındaki çalışmalarda başarıya yakınlar Başak'lar ortaklaşa paylaşımlardaki şartları zorlamamalı Zira eşin para durumu onları zorluyor Duygusal alanda ise rahat olunmalı Terazi'ler ortaklaş alanda hevesli olacaklar ama, tek başına hareket etmeleri zor Bununla ilgili fedakarlıklar öne çıkabilir Birtakım kararlarında acele etmekten kaçınmalılar Akrep'ler işlerindeki sorumlulukları unutmamalı Detaylı işler artarken, iş ortamında beklenmedik değişiklikler yaşanabilir Yay'lar için yaratıcı konular öne çıkıyor Yenilikler yapmak kolay olmasa da, aşk hayatında hoş gelişmeler yaşayacaklar Oğlak'lar ev ailevi konuların içindeler Anne ile ilgili uğraşlar dikkat çekebilir Hızlı kararlar almaları zorunlu olacak Kova'lar olumlu bir gündeler Eğitim konusunda yenilikler yapmak isteyecekler ama, acele karar almaktan kaçınmalılar Balık'lar maddi konularda ani kararlara kapılmamalı Birikimlerini korumak önem taşırken, bekledikleri paralarda gecikmeler yaşanabilir |
04-17-2007 | #2 |
angelesdream
|
Koç'lar burçlarındaki Ay sayesinde dikkat çekiyor Onlar için yeni başlangıçlar önemli olacak Kendilerine olan güvenleri artıyor hmm doğru olabilir sağol ergenekon |
04-17-2007 | #4 |
Ergenekon
|
eee siz öyle dedikten sonra kimse bişey demesin razıyımmyakında fal bakayım diyorum sitede, sabahları da rüya yorumu ilginize teşekkür edrim efendim |
04-18-2007 | #7 |
Şengül Şirin
|
fal bakmanı bekliyorumartık rüyalarımızıda yazarız yorumlarsın ergenekonbu konuda eline kimse su dökemez bence |
|