Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgisayar, hizmetler, koca, limi, maddeleri, madencilik, petrol, sanayi, sosyal, ticaret, tüketim, ürünleri

Koca Petrol Ürünleri Tüketim Maddeleri Madencilik Bilgisayar Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limi

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Koca Petrol Ürünleri Tüketim Maddeleri Madencilik Bilgisayar Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limi

KOCA PETROL ÜRÜNLERİ TÜKETİM MADDELERİ MADENCİLİK BİLGİSAYAR SOSYAL HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET LİMİ
001980
Bulunduğu Meslek: 467102-Ham petrol, ham yağ, mazot, benzin, fuel oil, kalorifer yağı, gazyağı
Odada Kayıtlı Bulunduğu Grup: 467102-Ham petrol, ham yağ, mazot, benzin, fuel oil, kalorifer yağı, gazyağı
Adres: YENİ MAHALLE BAĞLAR SOKAK NO11 MALKARA/TEKİRDAĞ
Telefon / Fax282-427 92 25 /
Web-
Email
BİRİNCİ DER-000

İş Açıklaması: ANA SÖZLEŞMENİN 3MADDESİNDEKİ İŞLER

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com